LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Celta Vigo İddaa Tahmini 10.05.2022

İspanya La Liga’da Salı gününün son maçı. Barcelona evinde, Celta Vigo karşısında 3 puan arıyor. Mücadelenin saat 22.30’da başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Barcelona ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Barcelona kazanır 1.43, beraberlik 5.05, Celta Vigo kazanır ise 7.60 olarak açıklanmış. 

Barcelona’da Moraller Yerinde

Barcelona’da moraller yerinde. 2 hafta önce Camp Nou’da Mallorca’yı 2-1 ile geçen Xavi’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu ise Real Betis deplasmanında da aynı skor ile kazanmayı başardı. Rakibi 2-1 mağlup ettiler ve La Liga’da 2. Sıradaki yerlerini korudular. En yakın takipçisi Sevilla’nın 4 puan üzerine çıkan Barcelona, bu hafta konuk edeceği Celta Vigo karşısında da 3 puan hedefliyor. Maçın favorisi olarak gösterilen Barcelona’da Pedri, Sergino Dest, Gerard Pique, Nico Gonzalez ve Sergi Roberto’nun sakatlıkları devam ediyor.

Celta Vigo Evinde Kazandı

Celta Vigo, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Alaves’i 4-0 mağlup ettiler ve net bir galibiyet aldılar. La Liga’da son 2 maçta 4 puan toplayan Eduardo Coudet’in öğrencileri, bu hafta ise Barcelona deplasmanında sürpriz arayacak. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmada 3-0 geriye düşen Celta Vigo, rakibi ile 3-3 berabere kalmıştı. Celta Vigo’nun La Liga’da herhangi bir hedefi bulunmuyor ve kalan 3 maç, Celta Vigo adına prestij havasında geçecek. Maç öncesinde Celta Vigo’da Hugo Mallo’nun sakatlığı sürüyor.

Barcelona – Celta Vigo Maç Bilgileri

Barcelona – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Pedri, Sergino Dest, Gerard Pique, Nico Gonzalez ve Sergi Roberto’nun sakatlıkları devam ediyor. Celta Vigo’da Hugo Mallo’nun sakatlığı sürüyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Oscar Mingueza, Eric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Gavi, Ferran Torres, Memphis Depay, Pierre Emerick Aubameyang

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Iago Aspas, Santi Mina

İddaa Tahmini

Barcelona’dan galibiyet beklentim var. Celta Vigo, son haftalara istikrarsız sonuçlar alıyor. Camp Nou’da Barcelona 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, rahat kazandı. Aubameyang ve Depay’ın golleriyle Celta Vigo’yu 3-1 mağlup ettiler.