İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.05.2022

10 Mayıs Salı günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Valencia – Real Betis: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; Valencia, son haftalardaki galibiyet hasretine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu San Mames Barria’da Athletic Bilbao ile golsüz berabere kaldılar. La Liga’da 6 maçtır galibiyet alamayan Jose Bordalas’ın ekibinin hedefi bulunmadığını belirtelim. Kral Kupası finalinde alınan Real Betis mağlubiyetinin ardından sezona havlu attılar. Bu hafta Mestalla’da konuk edecekleri Real Betis karşısında da kazanmaları zor diyebiliriz. Maç öncesinde Valencia’da sol bek Jose Luis Gaya’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Real Betis, geçtiğimiz hafta sonu yine puan kaybı yaşadı. Benito Villamarin’de konuk ettikleri Barcelona’ya 2-1 mağlup oldular. Uzatma dakikalarında yediği golle kaybeden Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, ilk 4 yarışında puan kayıplarını sürdürüyor. La Liga’da son 4 maçtan da galibiyet çıkartamadıklarını belirtelim. Bu hafta Mestalla’da Valencia’ya konuk olacak Real Betis’in Avrupa umutları adına kazanması gereken bir maç. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Claudio Bravo, Martin Montoya ve Victor Camarasa’nın sakatlıkları sürüyor. Taraf bahsine yönelmek adına riskli bir maç. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Hem Valencia hem de Real Betis’den gol bekliyorum.

Kayserispor – Trabzonspor: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Kayserispor, ilk maçta iyi bir direnç göstermişti ama maçın son dakikalarında yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Trabzonspor karşısında turu geçmeleri için en az 2 farklı galip gelmeleri gerekiyor. Süper Lig’de son haftalarda kazanmakta zorlanan bir Kayserispor var. Son 4 maçta da galibiyet alamadılar. Yaklaşık 1 aydır akıllar bu maçta ama Trabzonspor karşısında işleri pek kolay değil. Gavranovic, Thiam ve Cardoso 3’lüsüyle Trabzonspor savunmasını zorlayacakları bir gerçek. Maç öncesinde Kayserispor’da Bernard Mensah’ın sakatlığı devam ediyor. Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Süper Lig’de konuk olduğu Hatayspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Rotasyona gittikleri maçtan 1 puan ile ayrıldılar. Türkiye Kupası’nda ilk maçta 1-0 mağlup ettikleri Kayserispor’a bu kez deplasmanda konuk olacaklar. Son haftalarda Trabzonspor savunmasının aksadığı net bir gerçek. Süper Lig’de oynadıkları son 4 karşılaşmada da kalesini gole kapatamayan Trabzonspor, savunmada güven vermiyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Bruno Peres ve Anders Trondsen’in sakatlığı devam ediyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gollere yönelmekte fayda var. Kayserispor, iç sahada üretken bir takım. Hem Kayserispor’dan hem de Trabzonspor’dan gol beklentim var.

Aston Villa – Liverpool: MS 2, 1.29 (iddaa) – 1.46 (Bets10) ; Aston Villa, geçtiğimiz hafta sonu Turf Moor’dan 3 puan ile döndü. Burnley deplasmanında 3-1 kazandılar ve Premier Lig’de üst üste 2. Galibiyetini aldılar. Son 3 maçta 7 puan toplayan Steven Gerrard’ın ekibi, Burnley karşısında da iyi bir performans gösterdi. Özellikle Lucas Digne’nin hücuma katkısı ve yaptığı 2 asist ile dikkat çektiğini belirtelim. Bu hafta Liverpool’u konuk edecek Aston Villa’da Leon Bailey’in sakatlığı devam ediyor. Liverpool’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da Tottenham’ı konuk eden Jurgen Klopp’un ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Luis Diaz’ın golüyle umutlandılar ama galibyiet için yeterli olmadı. Anfield’da 2 puan kaybeden Liverpool, Manchester City’nin kazanmasıyla birlikte rakibini 3 puan gerisine düştü. Kalan 3 haftada şampiyonluk şansları zora girdi diyebiliriz. Bu hafta Aston Villa karşısında 3 puan arayan Liverpool’da Roberto Firmino’nun sakatlığı devam ediyor. Liverpool’a galibiyet şart. Şampiyonluk yarışında ipler artık Manchester City’nin elinde. Liverpool bugünde puan kaybederse, şampiyonluk yarışına havlu atar. Klopp’un ekibi kazanır ve moral bulur.

Toplam İddaa Oranı: 3.09

Bets10 Bahis Oranı: 4.67