Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Chelsea İddaa Tahmini 11.05.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Düşme hattında bulunan Leeds United evinde, Chelsea’yi konuk edecek. Saat 21.30’da başlayacak mücadele S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Leeds United ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Leeds United kazanır 4.95, beraberlik 4.25, Chelsea kazanır ise 1.68 olarak açıklanmış.

Leeds United Düşme Hattında

Leeds United için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Arsenal’a konuk olan Jesse Marsch’ın ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 2 maçta Manchester City ve Arsenal maçlarından puan çıkartamadılar. 35. Hafta sonunda küme düşme hattında bulunan Leeds United, bu hafta Elland Road’da Chelsea’yi konuk edecek. Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Chelsea’ye deplasmanda 3-2 kaybetmişlerdi. Maç öncesinde Leeds United’da Stuart Dallas, Tyler Roberts, Patrick Bamford ve Adam Forshaw’ın sakatlıkları devam ediyor. Luke Ayling ise kart cezalısı.

Chelsea 3 Maçtır Kayıp

Chelsea, geçtiğimiz hafta sonu yine kazanamadı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Wolverhampton ile 2-2 berabere kaldılar. 2. Yarıda Romelu Lukaku’nun 2 golüyle öne geçmeyi başaran Maviler, son 15 dakikada yediği 2 golle 1 puana razı oldu. 90+7’de Coady’nin golüne engel olamadılar. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamayan Chelsea’nin 3. Sıradak yeri tehlikeye girmiş durumda. Bir alt sırada yer alan Arsenal ile aralarında 1 puanlık fark var. Maç öncesinde Chelsea’de Callum Hudson Odoi ve Ben Chilwell’ın sakatlığı devam ediyor.

Leeds United – Chelsea Maç Bilgileri

Leeds United – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 21.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Stuart Dallas, Tyler Roberts, Patrick Bamford ve Adam Forshaw’ın sakatlıkları devam ediyor. Luke Ayling ise kart cezalısı. Chelsea’de Callum Hudson Odoi ve Ben Chilwell’ın sakatlığı devam ediyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Daniel James, Jack Harrison, Raphinha, Rodrigo

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Christian Pulusic, Kai Havertz, Timo Werner

İddaa Tahmini

Chelsea, üst üste 3 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta Wolverhampton karşısında da 2 puan bıraktılar. 3. sıradaki yerleri tehlikeye girdi. Düşme hattında yer alan Leeds United’ı mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.47

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, rahat bir galibiyet aldı. Elland Road’da 3-0 kazandılar ve Premier Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştılar.