LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Getafe Bahis Tahmini 08.05.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Alt sıralarda yer alan Getafe deplasmanda Osasuna’nın konuğu olacak. Saat 20.00’de start alacak mücadele Smart Spor 3 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Osasuna Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Osasuna kazanır 2.38, beraberlik 3.25, Getafe kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Osasuna 3 Maçtır Kazanamıyor

Osasuna, La Liga’da son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. El Sadar’da aldıkları 3-1’lik Real Madrid mağlubiyetinin ardından Elche ve Espanyol karşısında puan kayıpları yaşadılar. Geçtiğimiz hafta sonu Espanyol deplasmanına konuk olan Osasuna, rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. La Liga’da oynadıkları son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Osasuna’nın hedefi bulunmadığını ve 46 puan ile 9. Sırada yer aldığını belirtelim. Bu hafta ise El Sadar’da Getafe’yi konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Osasuna’da Manuel Sanchez kart cezalısı.

Getafe Umutlu

Getafe, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano ile golsüz berabere kaldılar. Bir önceki hafta ise Real Betis ile yine golsüz berabere kalmışlardı. La Liga’da oynadığı son 3 maçta da mağlubiyet yaşamayan Quique Flores’in ekibi, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Öte yandan Getafe’nin son 3 maçında da 2.5 gol barajını aşılmadığını ve Getafe’nin son 2 maçında gol olmadığını da belirtelim. Bu hafta Getafe’de Jaime Mata’nın sakatlığı devam ediyor.

Osasuna – Getafe Maç Bilgileri

Osasuna – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Smart Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da Manuel Sanchez kart cezalısı. Getafe’de Jaime Mata’nın sakatlığı devam ediyor.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Juan Manuel Perez, Manuel Sanchez, David Garcia, Juan Cruz, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Lopez, Enric Gallego

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Osasuna, üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. Getafe’nin düşme tehlikesi hala var ama bunun zor bir ihtimal olduğunu belirtelim. Getafe, son 2 maçta da skor üretemedi. Kısır ve az gollü bir maç izleriz. Tericihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.29

Betroad Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.51

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi düşük skorlu bir mücadele oldu. 2.5 gol altı tercihimiz kazandı.