LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Mallorca Bahis Tahmini 08.05.2022

İspanya La Liga’da son 4 maçından sadece 1 galibiyet çıkartabilen Sevilla iç sahada, Mallorca karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 21.30’da başlayacağını ve Smart Spor 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim

Sevilla ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Sevilla kazanır 1.62, beraberlik 4.05, Mallorca kazanır ise 6.10 olarak açıklanmış.

Sevilla’da Puan Kayıpları

Sevilla’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu La Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Sevilla, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Jules Kounde’nin 90+5’te attığı golle 1 puanı kurtarmayı başardılar. Atletico Madrid ve Barcelona’nın kazandığı haftada 2 puan barıkan Julen Lopetegui’nin ekibi, bu hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Mallorca’yı konuk edecek. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti. Maç öncesinde Sevilla’da Fernando Reges ve Karim Rekik’in sakatlıkları devam ediyor.

Malllorca Düşme Hattına Geriledi

Mallorca ise geçen hafta şok bir yenilgi aldı. İç sahada konuk ettikleri Granada’ya 6-2 kaybettiler. Jorge Molina’ya önlem alamayan Mallorca’da moraller ciddi derecede bozuldu. La Liga’da küme düşme tehlikesiyle karşı karşıyalar. Granada mağlubiyet ile düşme hattına gerileyen Javier Aguirre’nin ekibi, 32 puan ile 18. Sırada yer alıyor. Kalan 3 haftada Sevilla, Rayo Vallecano ve Osasuna ile karşı karşıya gelecekler. Sevilla maçı öncesinde Mallorca’da Aleksandar Sedlar ve Dominik Greif’in sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla – Malllorca Maç Bilgileri

Sevilla – Malllorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Fernando Reges ve Karim Rekik’in sakatlıkları devam ediyor. Mallorca’da Aleksandar Sedlar ve Dominik Greif’in sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Munir El Haddadi, Jesus Corona, Youssef En Nesyri

Malllorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Sevilla’dan bu hafta 3 puan bekliyorum. Son 2 karşılaşmada Cadiz ve Villarreal maçşlarından galibiyet çıkartamadılar. Bu kez Mallorca’yı mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla’da puan kayıpları devam etti. Mallorca karşısında da kazanamadılar ve 3. sıradaki yerini Atletico Madrid’e kaptırdılar.