LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Levante Bahis Tahmini 20.05.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Rayo Vallecano evinde, Levante’yi ağırlayacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve Smart Spor 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Rayo Vallecano – Levante arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Rayo Vallecano kazanır 2.00, beraberlik 4.00, Levante kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano 4 Maçtır Kazanamıyor

Rayo Vallecano, geçtiğimiz hafta sonu Mallorca deplasmanına konuk oldu. Rakibine 2-1 mağlup olan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, La Liga’da üst üste 2. yenilgisini yaşadı. Herhangi bir iddiası bulunmayan Rayo Vallecano, kümede kalmayı garantiledi. Bu hafta ise sezonun son maçında Vallecas’da Levante’yi konuk edecekler. Rayo Vallecano’nun La Liga’da üst üste 4 maçtır galibiyet alamadığını belirtelim. Maç öncesinde Unai Lopez ve Santi Comesana’nın kart cezası devam ediyor. Martin Merquelanz ise sakat.

Levante Küme Düştü

Levante, geçtiğimiz hafta sonu Ciudad’da konuk ettiği Alaves’i 3-1 mağlup etti ama kümede kalmalarına yeterli olmadı. La Liga’da bu sezon küme düşmesi kesinleşen Levante, önümüzdeki sezon İspanya 2. Lig’de mücadele edecek. Geçtiğimiz hafta Mallorca’nın kazanmasıyla Levante’nin kümede kalma umutları sonra ermişti. Alessio’nun ekibi bu hafta Rayo Vallecano deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Levante’de savunmadan Carlos Clerc’in sakatlığı devam ediyor.

Rayo Vallecano – Levante Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Levante Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de Smart Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Unai Lopez ve Santi Comesana’nın kart cezası devam ediyor. Martin Merquelanz ise sakat. Levante’de ise savunmadan Carlos Clerc’in sakatlığı devam ediyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor Fernandez, Jorge Miramon, Carlos Clerc, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Pepelu, Jorge De Frutos, Ruben Rochina, Enis Bardhi, Jose Luis Morales

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, maçın favorisi. Son haftalarda Vallecas’da iyi oynuyorlar. Küme düşen Levante karşısında da kazanırlar ve sezonu galibiyet ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Küme düşen Levante, 4 golle kazandı. Vallecas’da Rayo Vallecano’yu 4-2 mağlup ettiler.