Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Aston Villa İddaa Tahmini 22.05.2022

İngiltere Premier Lig’de lider Manchester City iç sahada, Aston Villa’yı konuk edecek. Saat 18.00’de başlayacak dev mücadele S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Manchester City ile Aston Villa takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Manchester City galibiyetine 1.16, beraberlik tercihine 8.10, Aston Villa galibiyetine ise 20.00 verildiğini görüyoruz.

Manchester City Şampiyonluk Sınavında

Manchester City, Premier Lig’de şampiyonluk için saatler sayıyor. Geçtiğimiz hafta sonu West Ham deplasmanında 2-2 berabere kalan Manchester City, sezonun son haftasında ise Aston Villa’yı konuk edecek. Etihad’da bugün kazanırlarsa, sezonu şampiyon olarak tamamlayacaklar. 2. sıradaki Liverpool’un 1 puan önündeler ve ipler Manchester City’nin elinde. Pep Guardiola’nın öğrencilerinin bu hafta hata yapmaması gerekiyor. Maç öncesinde Manchester City’de Kyle Walker ve John Stones’un sakatlıkları var.

Aston Villa’nın İşi Zor

Aston Villa, geçtiğimiz hafta içi Villa Park’ta galibiyet alamadı. İç sahada konuk ettikleri Burnley ile 1-1 berabere kaldılar. Son haftalardaki puan kayıplarına devam eden Steven Gerrard’ın ekibi, Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Aston Villa’nın Premier Lig’de herhangi bir iddiası bulunmadığını da belirtelim. Bu hafta Etihad’da konuk olacakları Manchester City karşısında da işleri çok zor. Maç öncesinde Aston Villa’da Kortney Hause, Ezri Konsa ve Leon Bailey’in sakatlıkları var.

Manchester City – Aston Villa Maç Bilgileri

Manchester United – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Craig Pawson. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kyle Walker ve John Stones’un sakatlıkları var. Aston Villa’da Kortney Hause, Ezri Konsa ve Leon Bailey’in sakatlıkları var.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Gabriel Jesus

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Connor Roberts, Charlie Taylor, Phil Bardsley, Matthew Lowton, James Tarkowski, Ashley Westwood, Dale Stephens, Maxwell Cornet, Jay Rodriguez, Wout Weghorts

İddaa Tahmini

Manchester City kazanırsa, Premier Lig’de şampiyonluğunu ilan edecek. Liverpool maçının sonucuna bakmazlar ve bugün Etihad’da kazanarak şampiyonluğunu ilan ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran ***

Best10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, dramatik bir şampiyonluk yaşadı. Etihad’da Aston Villa karşısında 2-0 geriye düşen Manchester City, son 15 dakikada 3 gol buldu ve Premier Lig’de şampiyonluğa ulaştı.