Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Norwich City Tottenham İddaa Tahmini 22.05.2022

İngiltere Premier Lig’de küme düşen Norwich City son hafta evinde, Tottenham’ı ağırlayacak. Saat 18.00’de start alacak mücadele S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Norwich City Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Norwich City kazanır 10.50, beraberlik 7.10, Tottenham kazanır ise 1.26 olarak açıklanmış. 

Norwich City’den Sürpriz Beraberlik

Norwich City’nin Premier Lig’de küme düşmesi haftalar öncesinden kesinleşmişti. Geçtiğimiz hafta sonu Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olan Norwich City, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Wolverhampton karşısında sürpriz bir sonuç almayı başardılar. Sezonun son haftasında ise Carrow Road’da Tottenham’ı konuk edecekler. Dean Smith’in ekibinin Premier Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmada galibiyet alamadığını belirtelim. Bu 6 maçlık süreçte ise sadece 1 puanları var. Bu hafta Tottenham’ı konuk edecek Norwich City’de Adam Idah, Ozan Kabak ve Mathias Normann’ın sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham’da Şampiyonlar Ligi Hedefi

Tottenham, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı hedefliyor. Premier Lig’de oynadıkları son 2 maçta 6 puan toplayan Londra ekibi, 4. sıraya yükseldi ve avantajı eline geçirdi. Arsenal’ın 2 puan önüne geçmeyi başaran Tottenham, bugün Norwich City deplasmanında kazanırsa, sezonu 4. sırada tamamlamayı garantileyecek. Arsenal’ın olası bir puan kaybında da Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı başaracaklar. Geçen hafta Burnley’i tek golle 1-0 mağlup eden Tottenham’da moraller yerinde. Maç öncesinde Tottenham’da Oliver Skipp, Sergio Reguilon ve Japhet Tanganga’nın sakatlıkları var.

Norwich City – Tottenham Maç Bilgileri

Norwich City – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norwich City’de Adam Idah, Ozan Kabak ve Mathias Normann’ın sakatlıkları bulunuyor. Tottenham’da Oliver Skipp, Sergio Reguilon ve Japhet Tanganga’nın sakatlıkları var.

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Angus Gunn, Max Aarons, Ben Gibson, Jakob Sorensen, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Kenny McLean, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Dejan Kulusevski, Rodrigo Bentancur, Heung Min Son, Hary Kane

İddaa Tahmini

Tottenham’ın kazanması gereken bir maç. Bu hafta Norwich City karşısında kazanırlarsa, 4. Sırada sezonun tamamlayacaklar ve Şampiyonlar Ligi’ne gidecekler. Tottenham’dan en az 2 farklı galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.42

Betroad Oranı: H2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, Carrow Road’da farklı kazandı. Norwich City’i 5-0 mağlup ettiler ve sezonu 4. Sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi bileti aldılar.