Odds BK Sandefjord Bahis Tahmini 25.05.2022

25 Mayıs Çarşamba akşamı Norveç Eliteserien Ligi‘nde heyecan devam ederken, Odds BK evinde Sandefjord‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak mücadeleyi nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz.

Rexbet, Odds BK galibiyetine 1.75, beraberliğe 4.00, Sandefjord galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Odds BK Haftayı Galibiyetle Noktaladı

Norveç Eliteserien Ligi’nde 8. hafta geride kalırken, Odds BK geçtiğimiz hafta ilk deplasman galibiyetini aldı. Ligin yeni temsilcisi Jerv karşısında galibiyet golünü 70. dakikada bulan ev sahibi, tek golle galip gelmeyi başardı. Tam 4 hafta sonra kazanan Odds BK, düşme hattı ile arasındaki puan farkını 3’e kadar yükseltmeyi başarırken, Sanderfjord maçı öncesi rahat bir nefes aldı. En yakın rakibinin 3 puan üzerinde yer alan ev sahibi, Play Out hattına gerilemek istemiyorsa, kaybetmemek zorunda. İç sahada 4 maçının 2’sini kazanan Odds BK, deplasman karnesinin aksine Jan Frode Nornes önderliğinde, iç sahada çok daha etkili olmayı başardı.

Sandefjord Savunmasıyla Sınıfta Kaldı

Norveç Eliteserien Ligi’nde son 3 haftayı mağlubiyetlerle geçiren Sandefjord, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. 7 haftadan 2 galibiyet, 5 mağlubiyet alan Sandefjord, Play Out hattında yer alıyor. Son olarak geçtiğimiz hafta evinde lider Lilleström’ü konuk eden Marti Cifuentes’in öğrencileri, karşılaşmadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, son 3 haftanın tamamında farkı mağlubiyetler almaktan kurtulamadı. Kalesinde gördüğü 16 golle ligin en zayıf savunma performansını ortaya koyan Sandefjord, en yakın rakibi Odds BK karşısına deplasmanda çıkarken, 3 haftadır devam eden kötü performans grafiğiyle güven vermekten çok uzakta.

Odds BK – Sandefjord Maç Bilgileri

Odds BK – Sandefjord Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Skagerak Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Odds BK takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Sandefjord cephesinde ise Sander Moen Foss’un sakatlığı bulunuyor.

Odds BK’nin 11’i Belli mi?

Odds BK’nin muhtemel kadrosu: Leopold Wahlstedt, Steffen Hagen, Sörensen, Björtuft, Conrad Wallem, Milan Jevtovic, Gaston Kitolano, Solomon Owusu, Abel Stensrud, Ingebrigtsen, Brian Baccay.

Sandefjord‘un 11’i Belli mi?

Sandefjord‘un muhtemel kadrosu: Jacob Storevik, Jesper Taaje, Markmanrud, Phillip Slordahl, Ian Smeulers, Keanin Ayer, Aleksander Nilsson, William Kurtovic, Nyenetue, Ofkir, Ruud Tveter.

İddaa Tahmini

Kötü gidişatına geçtiğimiz hafta deplasman galibiyetiyle son veren Odds BK, galibiyetlerine iç sahada konuk edeceği en yakın rakibi Sandefjord karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.51

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim 16. dakikada Keanin Ayer oldu ve deplasmanda Sandefjord’a kritik 3 puanı getirdi. Odds BK iç sahada etkisiz kalırken, kötü performansıyla bu hafta Eliteserien Ligi sahnesinde bizleri yanılttı.