Portekiz İsviçre İddaa Tahmini 05.06.2022

UEFA Uluslar A Ligi 2. Grup ikinci maçında Portekiz evinde, İsviçre’yi ağırlayacak. Saat 21.45’de start alacak mücadele S SPORT 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Portekiz ile İsviçre zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Portekiz galibiyetinin 1.75, beraberlik tercihinin 3.75, İsviçre galibiyetinin ise 5.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Portekiz İyi Başladı

Portekiz, ilk maçta İspanya’nın konuğuydu. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmadan 1 puan almayı başardılar. İkinci yarıda Ricardo Horta’nın attığı golle 1 puan ile sahadan ayrılan Fernando Santos’un öğrencileri, grubun ikinci maçında ise İsviçre’yi konuk edecek. 3 gün önce İspanya karşısında Rafael Leao ve Andre Silva’nın hücumdaki üretkenliği Portekiz adına iyi sinyaller verdi. Bugün konuk edecekleri İsviçre karşısında da maçın favorisiler.

İsviçre Mağlubiyetle Başladı

İsviçre, grubun ilk maçında konuk olduğu Çekya deplasmanında 2-1 kaybetti. Maçın favorisi olarak gösterilen İsviçre’nin 3 puan alması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Embolo’nun kaçırdığı 2 net pozisyon, maçın kırılma anıydı diyebiliriz. Grubun ikinci maçında ise Portekiz’e konuk olacak olan İsviçre’yi yine zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde İsviçre’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Portekiz – İsviçre Maç Bilgileri

Portekiz – İsviçre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT 2 kanalından Türkiye saati ile 21:45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dragao Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Portekiz’in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Joao Cancelo, Jose Fonte, Yannick Djalo, Nuno Mendes, Danilo Pereira, Joao Palhinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo

İsviçre'nin ilk 11’i Belli mi?

İsviçre’nin muhtemel kadrosu: Yan Sommer, Kevin Mbabu, Fabian Schar Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriquez, Admir Mehmedi, Xherdan Shaqiri, Remo Freuler, Breel Embolo, Haris Seferovic

İddaa Tahmini

İsviçre, grubun ilk maçında sürpriz bir mağlubiyet yaşadı. Çekya deplasmanında 2-1 kaybettiler. Portekiz ise grubun favorisi olan İspanya’dan puan almayı başardı. İspanya ile 1-1 berabere kaldılar. Portekiz’in bu kez 3 puan almasını bekliyorum. İsviçre’yi mağlup ederler ve grupta ilk galibiyetini alırlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Portekiz, kolay bir galibiyet aldı. İsviçre’yi 4-0 mağlup ettiler puanını 4’e yükselterek liderliğe oturdular.