Degerfors AIK Stockholm İddaa Tahmini 26.06.2022

İsveç Allsvenskan’da zirve takibini sürdüren AIK Stockholm deplasmanda, Degerfors’un konuğu olacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Degerfors ve AIK Stockholm arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Degerfors kazanır 6.00, beraberlik 4.50, AIK Stockholm kazanır ise 1.53 olarak açıklanmış. 

Degefors Kalesini Gole Kapatamıyor

Degerfors, bu sezon İsveç Allsvenskan’da sadece 2 galibiyet alabildi. Oynadıkları 10 karşılaşmada 6 puan toplayabilen Tobis Solberg’in ekibi, düşme hattında yer alıyor. Ligde oynadıkları son maçta ise Malmö’ye 2-0 mağlup oldular. Ligin son sırasında yer alan Helsingborgs’un ise sadece 1 puan üzerindeler. Bu hafta AIK Stoclholm’u konuk edecek Degerfors’u zor bir 90 dakika bekliyor. Ayrıca Degerfors’un bu sezon İsveç Allsvenskan’da oynadığı10 maçta da kalesini gole kapatamadığını belirtelim.

AIK Stockholm Zirveyi Paylaşıyor

AIK Stockholm, bu sezon İsveç Allsvenskan’da dikkat çekici sonuçlar alıyor. Lider Hacken ile eşit puana sahipler ve liderliği paylaşıyorlar. Ligde oynadıkları son maçta Helsingborgs deplasmanında zorlanmalarına rağmen kazanmayı başardılar. Tam 8 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Bartosz Grzelak’ın ekibi, bu hafta düşme hattındaki Degerfors’a konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen AIK Stockholm’de Erick Otieno ve Sebastian Larsson kart cezalısı.

Degerfors – AIK Stockholm Maç Bilgileri

Degerfors – AIK Stockholm Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stora Valla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

AIK Stockholm’de Erick Otieno ve Sebastian Larsson kart cezalısı.

Degerfors'un ilk 11’i Belli mi?

Degerfors’un muhtemel kadrosu: Alfie Whiteman, Erik Lindell, Anton Kralj, Abdelrahman Saidi, Gustav Granat, Sebastian Ohlsson, Christos Gravius, Rasmus Örqvist, Justin Salmon, Adhavan Rajamohan, Diego Campos

AIK Stockholm'un ilk 11’i Belli mi?

AIK Stockholm’un muhtemel kadrosu: Kristoffer Nordfeldt, Josafat Mendes, Alexander Milosevic, Axel Björnström, Erick Ouma Otieno Marcelo, Mikael Lustig, Seastian Larsson, Bilal Hussein, Nicolas Stefanelli, Nabil Bahoui, Jordan Larsson

İddaa Tahmini

AIK Stockholm, maçın favorisi. Düşme hattında yer alan Degerfors karşısında 3 puan almalarını bekliyorum. 8 maçtır kaybetmeyen Bartosz Grzelak’ın öğrencileri, Degerfors deplasmanında da galibiyete yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.37

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: AIK Stockholm, net favori olduğu karşılaşmada puan kaybetti. Degerfors deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.