Mjallby Norrköping İddaa Tahmini 26.06.2022

İsveç Allsvenskan’da orta sıralarda yer alan iki takım, Mjallby ve Norrköping kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 16.00’da nesine.com sitesinden izlenebilecek.

Mjallby Norrköping arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Mjallby kazanır 3.55, beraberlik 3.35, Norrköping kazanır ise 2.14 olarak açıklanmış.

Mjallby İç Sahada Kaybetmiyor

Mjallby, İsveç Allsvenskan’da puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Ligde oynadıkları son maçta Kalmar deplasmanında 2 puan bırakan Mjallby, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Christian Jardler’in öğrencileri, bu hafta Norrköping’i konuk edecek. Mjallby’nin bu sezon iç sahada oynadığı 5 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadığını ve bu maçlarda 11 puan topladığını da belirtelim.

Norrköping Orta Sıralarda

Norrköping’in 4 maçlık galibiyet serisi, Hammarby deplasmanında sona ermişti. Hammarby’e 2-0 kaybeden Rikard Norling’in ekibi, bu sezon istediği sonuçları almakta zorlanıyor. Geride kalan 10 haftada sadece 14 puan toplayabildiler. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son maçta Elfsborg’u konuk eden Norrköping, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Son 2 maçta ise 5 puan kaybettiler. Bu hafta Mjallby’e konuk olacak Norrköping’de Ishaq Abdulrazak kart cezalısı.

Mjallby – Norrköping Maç Bilgileri

Mjallby – Norrköping Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Strandvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norrköping’de Ishaq Abdulrazak kart cezalısı.

Mjallby'nin ilk 11’i Belli mi?

Mjallby’nin muhtemel kadrosu: Samuel Brolin, Noah Eile, Magnus Finne Worts, Ivan Kricak, Carlos Gracia, Albin Mörfelt, Jesper Gustavsson, Adam Stahl, Rasmus Wiedesheim, Otto Rosengren, Noah Persson

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Elohor Godswill, Linus Wahlqvist, Daniel Eid, Jean Carlos de Brito, Jacob Ortmark, Ishaq Abdulrazak, Filip Dagerstal, Christoffer Nyman, Eman Markovic, Jonathan Levi

İddaa Tahmini

Mjallby, son 5 maçta da kalesini gole kapatamadı. Üstelik bu 5 maçın 4’ünde kazanamadılar. Norrköping’de son haftalarda güven vermiyor. Her iki takımında savunması sorunlu. En az 3 gol bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.79

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mjallby, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 1 puan almayı başardı. Norrköping ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar.