Hammarby Hacken İddaa Tahmini 26.06.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Hacken deplasmanda, Hammarby karşısında 3  puan arayacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Hammarby ile Hacken zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Hammarby galibiyetinin 1.91, beraberlik tercihinin 3.95, Hacken galibiyetinin ise 3.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hammarby 3 Puan Arayacak

Hammarby, İsveç Allsvenskan’da zirve takibini devam ettiriyor. Ligde oynadıkları son maçta IFK Varnamo deplasmanında 1-0 kaybettiler. Son 5 maçta ise sadece 1 galibiyet alabildiklerini belirtelim. Son haftalarda yaşanan puan kayıpları ile birlikte lider Hacken’ın 3 puan gerisinde kaldılar. Bu hafta ise Tele 2 Arena’da Hacken ile karşı karşıya gelecekler. Hammarby’nin bugün kazanması halinde, İsveç Allsvenskan’da liderliğe yükselme ihtimali bulunuyor.

Hacken 5 Maçtır Kazanıyor

Hacken, İsveç Allsvenskan’da lider konumda yer alıyor. 2. sırada bulunan AIK Stockholm ile eşit puana sahipler ama Hacken, averaj üstünlüğünü elinde bulunuduruyor. Ligde oynadıkları son maçta IK Sirius’u 4-3 mağlup etmeyi başaran Per Mathias Högmo’nun ekibi, üst üste galibiyetlerine devam etti. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 7 maçta kaybetmediler ve üst süte 5. galibiyetini aldılar. Bu hafta Hammarby’e konuk olacak Hacken’da Peter Abrahamsson kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Hammarby – Hacken Maç Bilgileri

Hammarby – Hammarby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele 2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hacken’da Peter Abrahamsson kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Oliver Nnonyelu Dovin, Simon Sandberg, Mohanad Jeahze, Mads Fenger, Edvin Kurtulus, Darijan Bojanic, Jeppe Andersen, Mayckel Lahdo, Loret Sadiku, Williot Swedberg, Astrit Seljmani

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın Muhtemel Kadrosu: Peter Abrahamsson, Johan Hammar, Even Hovland, Gustav Berggren, Kristoffer Lund Hansen, Leo Bengtsson, Samuel Gustafsson, Mikkel Jensen, Oscar Uddenas, Alexander Jeremejeff, Valgeir Lunddal Fridriksson

İddaa Tahmini

Zirve yarışını yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Hammarby 3. Sırada yer alıyor ve lider Hacken’ın sadece 3 puan gerisindeler. Hammarby, bu sezon iç sahada önemli sonuçlar alan bir takım. Lider Hacken karşısında zor da olsa kazanırlar ve şampiyonluk umutlarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.68

Best10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 golün atıldığı karşılaşmada kazanan çıkmadı. İki takımda sahadan 1’er puan ile ayrıldı.