İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.06.2022

25 Haziran Cumartesi günü için Norveç Eliteserien Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Haugesund – Viking: MS 2, 1.70 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; 25 Haziran Cumartesi akşamı Norveç Eliteserien Ligi kapsamında, Haugesund ile Viking karşı karşıya gelecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak. Haugesund, Norveç Eliteserien Ligi’nin son haftasında Tromsö deplasmanına konuk olurken, bir kez daha üstünlüğünü koruyamadı. Son 3 haftadan 3 beraberlik alan ev sahibi, 3 maçtan da 1’er puanla ayrılırken, 2 maçta yakaladığı üstünlükleri koruyamadı. Son 3 hafta Rosenborg, Aalesund ve Tromsö ile berabere kalan Haugesund, 11 hafta sonunda ise sadece 2 maçtan galibiyetle ayrıldı. Son haftaları puan kayıplarıyla geçiren ve Play Out hattından kurtulmayı başaramayan ev sahibi, kalesinde gördüğü 22 golle ligin en zayıf savunma performanslarından birini ortaya koydu. Jostein Grindhaug yönetiminde galibiyet adına fazlasıyla zorlanan Haugesund, sezonun ilk yarısı deplasmanda 5-1 kaybettiği Viking ile iç sahada karşılaşacak. Konuk ekip Viking son haftalarda düşüşe geçti. Norveç Eliteserien Ligi’nde sezonun ilk yarısı 5-1 mağlup ettiği Haugesund ile karşılaşacak olan Viking, son 2 haftayı Stromsgodset ve Sandefjord mağlubiyetleriyle geçirdi. 7 haftalık yenilmezlik serisinin sona ermesiyle birlikte düşüşe geçen konuk ekip, ilk 10 haftadan sadece 1 mağlubiyet alırken, son 2 haftadan üst üste mağlubiyetler aldı. 21 puanla 3. sırada yer alan Viking’in, lider ile arasında 6 puan fark bulunuyor. 12 maçta 22 gol atmayı başaran konuk ekipte, Veton Berisha 8 golle takımın en golcü ismi. Skor üretmekte zorlanmayan Viking, son 2 hafta savunmada önemli hatalara imza attı. Zirveden uzaklaşmak istemeyen Bjarne Berntsen’in öğrencileri, Haugesund karşısında bir kez daha galip gelmek istiyor. Liderin en yakın takipçileri arasında yer alan Viking, 2 haftadır devam eden puan kayıplarına, sezonun ilk yarısında mağlup ettiği Haugesund karşısında son vermeyi başaracaktır.

Rosenborg – Kristiansund BK: H1, 1.81 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi’nde heyecan devam ederken, Rosenborg evinde Kristiansund BK’yı ağırlayacak. 25 Haziran Cumartesi akşamı fikstüründe yer alan mücadele saat 19:00’da başlarken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Rosenborg evine mağlubiyetle döndü. Geçtiğimiz hafta Norveç Eliteserien Ligi’nin namağlup lideri Lilleström’e deplasmanda konuk olan Rosenborg, karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapsa da, 16. dakikada Holmquist ile 1-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, üstünlüğünü sadece 16 dakika koruyabildi ve karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 4 haftalık yenilmezlik serisini sürdürmeyi başaramayan Rosenborg, 10 maçtan 3 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle 14 puan topladı ve 8. sırada yer aldı. Ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan Age Hareide ve öğrencileri, beraberliklerle kaybettiği puanların ardından liderin 13 puan gerisine düştü. Attığı 16 gole karşılık, kalesinde 13 gole engel olamayan ev sahibinde, bu sezon savunma zafiyetleri en büyük sorun diyebiliriz. Ligin en zayıf halkası Kristiansund BK karşısına çıkacak olan Rosenborg, taraftarı önünde galibiyeti hedefliyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde en zayıf halka olarak yoluna devam eden Kristiansund BK, ilk 8 hafta sona erdiğinde henüz galibiyetle tanışmadı. Konuk ekip 8 haftayı 7 mağlubiyet, 1 beraberlikle geçirirken, tam anlamıyla sınıfta kaldı. Christian Michelsen yönetiminde attığı 5 gole karşılık, kalesinde 16 gole engel olmayı başaramayan konuk ekip, dibe vurdu. Geçen sezon üst sıraların iddialı takımları arasında yer alan Kristiansund BK cephesinde, geçen sezonki başarının mimarı Michelsen’in takımdaki kredisi günden güne azalıyor. Son olarak sahasında Bodo/Glimt’e 3-0 kaybeden konuk ekip, Eliteserien Ligi’nde güven vermemeye devam ediyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde rakibinin çok üzerinde bir performans grafiği ortaya koyan ve son 5 haftada sadece lidere kaybeden Rosenborg, taraftarı önünde ligin en zayıf halkasını zorlanmadan mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.07

Bets10 Bahis Oranı: 21.5