Malmö Helsingborgs İddaa Tahmini 27.06.2022

İsveç Allsvenskan’da Pazartesi günü 4 maç var. Günün ilk maçında Malmö evinde, son sıradaki Helsingborgs’u ağırlayacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadele bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Malmö ile Helsingborgs zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Malmö galibiyetinin 1.23, beraberlik tercihinin 6.45, Helsingborgs galibiyetinin ise 12.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Malmö Deplasmanda Güldü

Malmö, İsveç Allsvenskan’da 3 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdı ve Degerfors deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibini 2-0 mağlup eden kötü gidişatı sona erdiren Malmö, puanını 18 yaptı ve 5. sıraya yükseldi. İsveç Allsvenskan’da zirve takibini de devam ettiren Malmö, bu hafta Elada’da Helsingborgs’u konuk edecek. Maçın net favorisi olarak gösterilen Malmö’nün evinde, kolay ve farklı bir galibiyet alması bekleniyor.

Helsingborgs 7 Maçtır Kazanamıyor

Helsingborgs adına işler yolunda gitmiyor. İsveç Allsvenskan’da bu sezon sadece 1 galibiyet alabilen Olof Mellberg’in öğrencileri, ligin dibine demir atmış durumda. İsveç Allsvenskan’da geride kalan 10 maçta sadece Elfsborg karşısında kazanabilmişlerdi. Degerfors ile kümede kalma mücadelesi veren Helsingborgs, bu sezon deplasmanda oynadığı hiçbir maçta 3 puan sevinci yaşayamadı.

Malmö – Helsingborgs Maç Bilgileri

Malmö – Helsingborgs Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elada Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Malmö’nün muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Martin Olsson, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Sören Rieks, Erdal Rakip, Sergio Pena, Felix Bejimo, Jo Inge Berget, Isaac Thelin, Ola Toivonen

Helsingborgs'un ilk 11’i Belli mi?

Helsingborgs’un muhtemel kadrosu: Anders Lindegaard, Casper Widell, Viljormus Davidsen, Ali Suljic, Ravy Tsouka Dozi, Lucas Lingman, Taha Abdi Ali, Albert Ejupi, Anthony van den Hurk, Rasmus Jönsson, Dennis Olsson

İddaa Tahmini

Malmö’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Konuk edecekleri Helsingborgs, ligin en zayıf takımı ve bu sezon sadece 1 galibiyetleri var. Malmö farklı kazanarak, haftayı 3 puan ile kapatmayı başarır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.65

Betroad Oranı: H1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö, üst üste 2. galibiyetini elde etti. İç sahada konuk ettikleri Helsingborgs’u 2-1 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.