IK Sirius Göteborg İddaa Tahmini 27.06.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan sürüyor. Göteborg deplasmanda, IK Sirius’un konuğu olacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve bets10 sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

IK SiriusGöteborg arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. IK Sirius kazanır 2.90, beraberlik 3.35, Göteborg kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.

IK Sirius’da Hedef 3 Puan

IK Sirius, bu sezon ilk kez üst üste 2 hafta galibiyet sevinci yaşamıştı. Varbergs ve Elfsborg galibiyetlerinin ardından AIK Stockholm ve Hacken maçlarında tam 6 puan kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da bu sezon 14 puan toplayan Henrik Rydström’ün ekibi, 11 sırada yer alıyor. Play out hattında bulunan Sundsvall’ın bir hayli uzağındalar. Bu hafta Göteborg’u konuk edecek IK Sirius’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Göteborg 6 Maç Sonra Kazandı

Göteborg, İsveç Allsvenskan’da uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Ligde oynadıkları son maçta Sundsvall’ı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Bu galibiyet ile 6 maçlık kötü gidişata son veren Göteborg, bu sezon 4. galibiyetini elde etti. İsveç Allsvenskan’da puanını 14 yapan Roland Nilsson’un ekibi, biraz olsun nefes aldı diyebiliriz. Bu hafta IK Sirius deplasamanına konuk olacak Göteborg’da önemli bir eksik bulunmuyor.

IK Sirius – Göteborg Maç Bilgileri

IK Sirius – Göteborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Studenternas Ip Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

IK Sirius'un ilk 11’i Belli mi?

IK Sirius’un muhtemel kadrosu: Tommy Vaiho, Kristopher Da Graca, Marcus Mathisen, Isak Ssewankambo, Adam Hellborg, Jamie Roche, Laorent Shabani, Christian Kouakou, Aron Bjarnason, Patrik Lagemyr, Moustafa Zeidan

Göteborg'un ilk 11’i Belli mi?

Göteborg’un muhtemel kadrosu: Warner Hahn, Alexander Jallow, Oscar Wendt, Mats Johan Edward Bangsbo, Carl Johansson, Amir Al Ammari, Gustav Svensson, Kevin Yakob, Oscar Vilhelmsson, Hosam Aiesh, Marcus Berg

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. IK Sirius ve Göteborg, savunması ile güven vermeyen takımlar. Bu sebeple tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.65

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Göteborg, haftayı 3 puan ile kapatmayı başardı. Konuk oldukları IK Sirius deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler.