Djurgarden Hammarby İddaa Tahmini 03.07.2022

İsveç Allsvenskan’da haftanın önemli maçlarından biri. Djurgarden iç sahada, Hammarby karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşmanın saat 16.00’da başlayacağını ve bets10 sitesinden takip edilebileceğini belirtelim.

Djurgarden ile Hammarby takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Djurgarden galibiyetine 2.28, beraberlik tercihine 3.70, Hammarby galibiyetine ise 2.95 verildiğini görüyoruz.

Djurgarden’dan Üst Üste Galibiyetler

Djurgarden, son 2 haftada üst üste galibiyetler almaya başladı. 2 hafta önce Varbergs’i 4-0 mağlup eden Djurgarden, geçtiğimiz hafta sonu ise Sundsvall deplasmanından 5-2’lik galibiyet ile döndü. Sundsvall galibiyet ile birlikte, İsveç Allsvenskan’da sezonun ilk deplasmanda galibiyetini aldıklarını da belirtelim. Bu hafta ise Tele 2 Arena’da Hammarby’i konuk edecekler. Hammarby ile eşit puana sahip olan Djurgarden, İsveç Allsvenskan’da 4. sırada yer alıyor. Maç öncesinde Djurgarden’da Elliot Kack’ın sakatlığı bulunduğunu belirtelim.

Hammarby 1 Puanı Kurtardı

Hammarby, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Hacken ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 geriye düştüğü maçta son 10 dakikada bulduğu gollerle 1 puanı kurtaran Hammarby, zirve takibini sürdürdü. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Hammarby, bu hafta ise Djurgarden deplasmanına konuk olacak. Deplasmanda oynadığı son 2 maçta Kalmar ve IFK Varnamo karşısında puan alamayan Hammarby’nin bu hafta Djurgarden deplasmanında da işi zor gözüküyor.

Djurgarden – Hammarby Maç Bilgileri

Djurgarden – Hammarby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Djurgarden’da Elliot Kack’ın sakatlığı bulunduğunu belirtelim.

Djurgarden'ın ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Jacob Zetterström, Pierre Bengtsson, Piotr Johansson, Hjalmar Ekdal, Haris Radetinac, Hampus Finndell, Isak Hien, Sead Haksabanovic, Magnus Eriksson, Joel Asoro, Victor Edvardsen

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Oliver Nnonyelu Dovin, Simon Sandberg, Mohanad Jeahze, Mads Fenger, Edvin Kurtulus, Darijan Bojanic, Jeppe Andersen, Mayckel Lahdo, Loret Sadiku, Williot Swedberg, Astrit Seljmani

İddaa Tahmini

Djurgarden, son haftalarda çok etkili. Özellikle hücumda gösterdikleri üretkenlik ile dikkat çekiyorlar. Hammarby’de kolay gol buluyor. Bu karşılaşmada gollere yönelmek mantıklı. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.02

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.28

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Djurgarden, son haftalardaki etkili futbolunu devam ettirdi. Hammarby karşısında da kazandılar ve zirve takibini sürdürdüler.