Degerfors Norrköping İddaa Tahmini 09.07.2022

İsveç Allsvenskan’da üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Norrköping deplasmanda, Degerfors’a konuk olacak. Saat 18.30’da başlayacak karşılaşma bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Degerfors ile Norrköping zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Degerfors galibiyetinin 3.35, beraberlik tercihinin 3.95, Norrköping galibiyetinin ise 2.03 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Degerfors’da Puan Kayıpları 

Degerfors’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Göteborg deplasmanına konuk olan Degerfors, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Tobias Solbergs’in öğrencikleri, kötü gidişatını devam ettiriyor. Bu hafta ise iç sahada Norrköping ile karioı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Degerfors’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Norrköping 4 Maçtır Kazanamıyor 

Norrköping, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri IK Sirius’a 1-0 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 4 maçta da galibiyet alamayan Rikard Norling’in öğrencileri, son haftaların formsuz takımlarından biri. Son 4 maçta sadece 2 puan alabilen Norrköping, bu hafta Degerfors deplasmanında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Norrköping’de Jean Carlos’un sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

Degerfors – Norrköping Maç Bilgileri

Degerfors – Norrköping Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stora Valla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

AIK Stockholm’de Erick Otieno ve Sebastian Larsson kart cezalısı.

Degerfors'un ilk 11’i Belli mi?

Degerfors’un muhtemel kadrosu: Alfie Whiteman, Erik Lindell, Anton Kralj, Abdelrahman Saidi, Gustav Granat, Sebastian Ohlsson, Christos Gravius, Rasmus Örqvist, Justin Salmon, Adhavan Rajamohan, Diego Campos

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Elohor Godswill, Linus Wahlqvist, Daniel Eid, Jean Carlos de Brito, Jacob Ortmark, Ishaq Abdulrazak, Filip Dagerstal, Christoffer Nyman, Eman Markovic, Jonathan Levi

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda galibiyet alamıyor. Hem Degerfors hem de Norrköping, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Savunmada sorun yaşayan iki takımın maçında karşılıklı goller izleriz. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.33

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı karşılaşmada kazanan çıkmadı. Mücadele 1-1 sona erdi.