Malmö Varbergs İddaa Tahmini 09.07.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Malmö iç sahada, Varbergs karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Malmö bugün Varbergs karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Malmö galibiyetine 1.35, beraberlik tercihine 4.95, Varbergs galibiyetine 9.95 oran veriyor. 

Malmö 3 Puan Peşinde 

Malmö, geçtiğimiz hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi mesaisindeydi. İlk eleme turunda İzlanda’nın Vikingur takımı ile karşı karşıya gelecen Malmö, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da ise geçen hafta puan kaybı yaşayan Malmö, Sundsvall deplasmanında 2-1 kaybetmişti. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 6 maçta 4 mağlubiyet aldıklarını da belirtelim. Bu hafta iç sahada Varbergs’i konuk edecek Malmö, maçın favorisi olarak gösteriliyor. 

Varbergs 3 Puanı Kaptı 

Varbergs, geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet almayı başardı. IFK Varnamo’yu konuk eden Varbergs, rakibini 3-0 mağlup etti. Rahat bir galibiyet elde eden Joakim Persson’un ekibi, bu sezon İsveç Allsvenskan’da 4. galibiyetini elde etti. Play oyt hattı ile arasında 5 puanlık farkı korumuş oldular. Bu hafta ise Malmö deplasmanına konuk olacak Varbergs’i zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Varbergs’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Malmö – Varbergs Maç Bilgileri

Malmö – Varbergs Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elada Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Malmö’nün muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Martin Olsson, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Sören Rieks, Erdal Rakip, Sergio Pena, Felix Bejimo, Jo Inge Berget, Isaac Thelin, Ola Toivonen

Varbergs'in ilk 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Fredrik Andersson, Oliver Stanisic, Gideon Mensah, Hampus Zackrisson, Albin Winbo, Luke Le Roux, Tashreeq Matthews, Alexander Johansson, Joakim Lindner, Andre Boman, Des Kunst

İddaa Tahmini

Malmö, maçın favorisi. Geçen hafta Sundsvall’a kaybederek beklenmedik bir mağlubiyet yaşamışlardı. Elada’da bu sezon tek mağlubiyetleri var. Varbergs karşısında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.74

Best10 Oranı: H1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö, haftayı 3 puan ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Varbergs’i 3-0 ile geçtiler.