Elfsborg AIK Stockholm İddaa Tahmini 10.07.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. AIK Stockholm deplasmanda, Elfsborg’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Elfsborg AIK Stockholm arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroadoranları şu şekilde. Elfsborg kazanır 2.10, beraberlik 3.55, AIK Stockholm kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Elfsborg 4 Maçtır Kaybetmiyor

Elfsborg, yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçen hafta lider Hacken’ın konuğu olan Ellfsborg, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Sürpriz bir beraberlik aldılar ve yenilmezlik serisini devam ettirdiler. İsveç Allsvenskan’da son 4 maçta da kaybetmeyen ve bu süreçte 8 puan toplayan Jimmy Thelin’in öğrencileri, bu hafta ise AIK Stockholm ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon Boras Arena’da sadece 1 kez mağlup olan Elfsborg, AIK Stockholm karşısında da kazanarak, iç sahadaki galibiyet serisin sürdürmek istiyor.

AIK Stockholm 9 Maç Sonra Kaybetti

AIK Stockholm’un yenilmezlik serisi, geçen hafta sona erdi. Friends Arena’da konuk ettikleri Mjallby’e 1-0 kaybettiler ve sürpriz bir yenilgi yaşadılar. İsveç Allsvenskan’da lider Hacken’ın puan kaybettiği haftayı mağlubiyet ile kapatan AIK Stockholm, liderlik şansını da kaybetmiş oldu. 9 maç aradan sonra mağlup olan Bartosz Grzelak’ın öğrencileri, bu sezon İsveç Allsvenskan’da 3. yenilgisini yaşadı. Maç öncesinde AIK Stockholm’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Elfsborg – AIK Stockholm Maç Bilgileri

Elfsborg – AIK Stockholm Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Boras Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Tim Rönning, Maudo, Andre Romer, Leo Vaisanen, Johan Larsson, Emmanuel Boateng, Oliver Zanden, Jacob Ondrejka, Simon Olsson, Per Frick, Rasmus Alm

AIK Stockholm'un ilk 11’i Belli mi?

AIK Stockholm’un muhtemel kadrosu: Kristoffer Nordfeldt, Josafat Mendes, Alexander Milosevic, Axel Björnström, Erick Ouma Otieno Marcelo, Mikael Lustig, Seastian Larsson, Bilal Hussein, Nicolas Stefanelli, Nabil Bahoui, Jordan Larsson

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Elfsborg, son haftalrada iyi sonuçlar almaya başladı. AIK Stockholm ise geçen hafta kaybetti ve son 5 maçta kalesini gole kapatamadı. Boras Arena’da iki takımında gol bulacağı zevkli bir maç izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 2.01

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 golün atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Elfsborg ile AIK Stockholm, 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puan ile kapattı.