Haugesund HamKam Bahis Tahmini 10.07.2022

Norveç Eliteserien Ligi’nde haftanın kapanış mücadelesi, 10 Temmuz Pazar akşamı, Haugesund ile HamKam arasında sahne alacak. Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak mücadele, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Betroad, Haugesund galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.75, HamKam galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.78, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

Haugesund Tehlike Hattında

Geçtiğimiz hafta Jerv deplasmanına 4 maçlık yenilmezlik serisiyle konuk olan Haugesund, düşme hattından uzaklaşmaya başlarken, en yakın rakiplerinden Jerv’e kaybederek, tehlikeyi tekrar yakından hissetmeye başladı. alınan Rosenborg, Aalesund ve Tromsö beraberliklerinin ardından, Viking karşısında 4-2’lik skorla kazanan ev sahibi, Jerv karşısında ise skor üretemedi. Ligin en kötü başlangıcı yapan Haugesund, ilk 5 haftayı mağlubiyetlerle geçirirken, son 8 haftadan ise sadece 2 mağlubiyet aldı. Son haftalarda etkisini arttıran ekip, Jerv mağlubiyetinin ardından HamKam karşısında yeniden yükselişe geçmek istiyor.

HamKam 3 Haftadır Kaybetmiyor

Ligin yeni temsilcisi HamKam, Svein Inge Haagenrud yönetiminde rakiplerine geçit vermemeye devam ediyor. 12 haftayı geride bırakan konuk ekip, 2 mağlubiyetle ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alırken, 7 beraberlik HamKam’ın alt sıralara gerilemesine neden oldu. Dirençli futbolunu son haftalarda bir adım daha ileriye taşımayı başaran HamKam, son 3 haftada Jerv ve Sarpsborg’u mağlup etmeyi başarırken, zirve mücadelesi veren Molde ile golsüz berabere kaldı. Düşme hattı ile puan farkını 5’e kadar çıkaran konuk ekip, seriyi sürdürmek ve puan farkını açmaya devam etmek istiyor. Kalesinde sadece 14 gole izin veren HamKam, savunma performansıyla da ligin en iyileri arasında yer alıyor.

Haugesund – HamKam Maç Bilgileri

Haugesund – HamKam Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 21:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Haugesund Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Haugesund cephesinde Mads Sande kart cezalısı. HamKam takımında ise Aleksander Melgalvis kart cezalısı. Morten Bjorlo ve Dunn-Johnson’un sakatlıkları devam ediyor.

Haugesund’un 11’i Belli mi?

Haugesund’un muhtemel kadrosu: Egil Selvik, Baertelsen, Nikolas Walstad, Soren Reese, Christos Zafeiris, Bilal Njie, Peter Therkildsen, Alioune Ndour, Ulrik Fredriksen, Söderlund, Kevin Krygard.

HamKam’ın 11’i Belli mi?

HamKam’ın muhtemel kadrosu: George Hagen Godoy, Hasan Kuruçay, Fredrik Sjolstad, Emil Sildnes, Pal Kirkevold, Skjærvik, Enkerud, Rodolen Opsahl, Vegard Kongsro, Yuri Yakovenko, Kristian Eriksen.

İddaa Tahmini

Ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan ve son 3 haftada namağlup bir performans ortaya koyan HamKam, yenilmezlik serisini Haugesund deplasmanında sürdürecektir.

İddaa Oranı: 02 (Ç), Oran 1.45

Betroad Oranı: 02 (Ç), Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: HamKam beklediğimiz gibi Haugesund deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı. İlk yarıda 1-0 geriye düşen konuk ekip, ilk yarı sona ermeden Kristian Eriksen’in golüyle beraberliği yakalarken, geri kalan dakikalarda skor eşitliği bozulmadı. Kazananları tebrik ederiz.