UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Maccabi Netanya İddaa Tahmini 21.07.2022

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turu ilk maçında temsilcimiz Başakşehir iç sahada, Maccabi Netanya ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 20.45’de start alacak ve TRT SPOR kanalından takip edilebilecek.

Başakşehir ile Maccabi Netanya zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Başakşehir galibiyetinin 1.42, beraberlik tercihinin 4.20, Maccabi Netanya galibiyetinin ise 7.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Başakşehir Turun Favorisi 

Başakşehir, bu sezon iddialı bir kadro kurma peşinde. Fenerbahçe’den Mesut Özil gibi önemli bir ismi kadrosuna kattılar ve hücum anlamında iyice güçlendiler diyebiliriz. Emre Belözoğlu yönetiminde geçen sezon Süper Lig’de sezonu 4. sırada tamamlayan Başakşehir, UEFA Konferans Ligi biletini almayı başardı. İlk turda İsrail’in Maccabi Netanya takımı ile karşı karşıya gelecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Maccabi Netanya Sürpriz Peşinde 

Maccabi Netanya, İsrail Ligi’nde mücadele ediyor. Geçen sezonu ligde 4. sırada tamamladılar ve UEFA Konferans Ligi’nin yolunu tutmayı başardılar. 2. Eleme turunda Başakşehir’e konuk olacak Maccabi Netanya’nın zor bir kura çektiğini belirtelim. Shar Tov’da taraftarının da desteğiyle rakiplerine karşı iyi baskı kurabiliyorlar ama İstanbul’daki maçta şanslarını çok düşük görüyorum. Başakşehir’e karşı ilk maçta avantajı bir skor almaları bir hayli zor. Maç öncesinde Maccabi Netanya’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Başakşehir – Maccabi Netanya Maç Bilgileri

Başakşehir – Maccabi Netanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’de TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Nacer Chadli, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

Maccabi Netanya'nın ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Netanya’nın muhtemel kadrosu: Itamar Nitzan, Florian Hartherz, Plamen Galabov, Raz Shlomo, Shay Konstantini, Aviv Avraham, Boris Enow, Eden Karzev, Patrick Twumasi, Liran Rotman, Gil Itzhak

İddaa Tahmini

Başakşehir’den galibiyet beklentim var. Emre Beölözoğlu yönetiminde geçen sezon iyi işlere  imza attıları. Konferans Ligi’nde grup aşamasına kadar kalabileceklerini düşünüyorum. Maccabi Netanya karşısında farklı ve gollü bir galibiyet alarak tur için avanta sağlarlar.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.68

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, beklentileri karşılayamadı. Maccabi Netanya ile 1-1 berabere kaldılar. Tur şansını İsrail’e taşıdılar diyebiliriz.