UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dynamo Kiev Fenerbahçe İddaa Tahmini 20.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu ilk maçında Dynamo Kiev, temsilcimiz Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 21.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takio edilebilecek. Karşılaşma Polonya şehrinde oynanacak.

Dynamo Kiev ile Fenerbahçe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Dynamo Kiev galibiyetinin 3.00, beraberlik tercihinin 3.30, Fenerbahçe galibiyetinin ise 2.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Dynamo Kiev Bu Mecraya Alışık

Dynamo Kiev, bu mecraya alışık takımlardan biri diyebiliriz. Uzun yıllar Şampiyonlar Ligi arenasında yer almayı başardılar. Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda Fenerbahçe ile eşleştiler. Bildiğimiz gibi Ukrayna’da yaşanan savaş sebebiyle Dynamo Kiev’de yaklaşık 6-7 aydır resmi maç oynayamadı. Bu sezona Antalya’da geçirdikleri hazırlık kampı ilebaşladılar. Kadrolarında Viktor Tsygankov ve Vtalii Mykolentko gibi önemli isimler var. İlk maçta Fenerbahçe’yi konuk edecek Dynamo Kiev’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe Tur Peşinde

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de 2. Sırada tamamladı ve Şampiyonlar Ligi bileti almayı başardı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda Dynamo Kiev ile karşılaşacaklar. Göreve Jorge Jesus’u getiren Sarı Lacivertliler, önemli isimleri de kadrosuna kattı. Willian Arao, Bruma, Lincoln Emre Mor ve Joshua King ile kadrosunu güçlendirdiler ama savunmanın en önemli ismi Kim Min Jae’nin takımdan ayrılması bekleniyor. Güney Koreli yıldız, maç kadrosunda bulunmuyor. Bu durumda Fenerbahçe’nin savunmadaki gücünü bir hayli azaltabilir. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Luiz Gustavo, Lemos, Caulker ve Kim Min Jae kadroda yer almıyor.

Dynamo Kiev – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Dynamo Kiev – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stadion Miejski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luiz Gustavo, Mauricio Lemos, Steven Caulker Max Meyer ve Kim Min Jae kadroda yer almıyor.

Dynamo Kiev’in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Georgiy Bushchan, Oleksandr Syrota, Ilya Zabarnyi, Vladyslav Dubinchak, Oleksandr Karavaev, Volodymyr Shepeliev, Sergiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Benjamin Verbic, Denys Garmash, Vladyslav Supryaga

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Serdar Aziz, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miha Zajc, Lincoln, Bruma, İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Dynamo Kiev, önemli isimlerini kaybetti ama hala güçlü bir takım oldukları gerçek. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Karşılıklı gollerin atılacağı bir karşılaşma izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST Oran 1.64

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, maçta daha iyi oynayan taraftı. İlk maçtan golsüz beraberlik ile ayrıldılar ve tur umutlarını Kadıköy’e taşıdılar.