UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ferencvaros Slovan Bratislava İddaa Tahmini 20.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Slovan Bratislava deplasmanda, Ferancvaros’un konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 21.00’de start alacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Ferencvaros ile Slovan Bratislava zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Ferencvaros galibiyetinin 1.40, beraberlik tercihinin 4.33, Slovan Bratislava galibiyetinin ise 8.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ferencvaros Galibiyet Peşinde

Ferencvaros, ilk turda Tobol ile karşı karşıya geldi. İlk maçta golsüz berabere kalan Macaristan ekibi, rövanş maçını ise 5-1 kazandı ve turu geçen taraf oldu. Groupama Arena’da oynadıkları maçta çok etkiliydiler ve haklı bir galibiyet alarak üst tura çıktılar. 2. Eleme turunda ise Slovakya’nın Slovan Bratislava takımı ile eşleştiler. İlk maçı Macaristan’da oynayacak olan Ferencvaros, turun favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Ferencvaros’da önemli bir eksik yok.

Slovan Bratislava Uzatmalarda G üldü

Slovan Bratislava, bir önceki turda Gürcistan’ın Dinamo Batumi takımı ile karşı karşıya geldi. İlk maçtan golsüz beraberlik ile ayrılan Slovan Bratislava, beklentilerin altında kalmıştı. Rövanş maçını ise Gürcistan’da  oynadılar ve Dinamo Batumi’yi 2 golle geçerek tur atlamayı başardılar. Dinamo Batumi karşısında 2-0 kazanan Vladimir Weiss’ın ekibi, 2. Turda Ferencvaros karşısında da galibiyet arayacak. Maç öncesinde Slovan Bratislava’da önemli bnir eksik bulunmadığını belirtelim.

Ferencvaros – Slovan Bratislava Maç Bilgileri

Ferencvaros – Slovan Bratislava Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinde Türkiye saati ile 21:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Groupama Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ferencvaros’un 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Samy Mmaee, Adnan Kovacevic, Tokmac Nguen, Anderson Esiti, Eldar Civic, Henry Wingo, Aissa Laidouni, Kristoffer Zachariassen, Adama Traore, Franck Boli

Slovan Bratislava'nın 11’i Belli mi?

Slovan Bratislava’nın muhtemel kadrosu: Lazare Kupatadze, Oleksandr Azatsky, Irakli Azarovi, Mamuka Kobakhidze, Benjamin Teidi, Jambul Jighauri, Vladimer Mamuchashvili, Sandro Altunashvili, Zuriko Davitashvili, Flamarion, Grigol Chabradze

İddaa Tahmini

Slovan Bratislava, bir önceki turda Dinamo Batumi karşısında turu zar zor geçmişti. Ferencvaros, çok daha güçlü bir takım. Macaristan ekibinin ilk maçtan galibiyet almasını bekliyorum. Slovan Bratislava’yı ilk maçta mağlup ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 2.20

Best10 Oranı: H1, Oran 2.56

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ferencvaros, şok bir yenilgi yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Slovan Bratislava’ya 2-1 kaybettiler ve tur şansını zora soktular.