İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 20.07.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Ferencvaros – Slovan Bratislava: H1, 2.20 (iddaa) – 2.56 (Bets10) ; Ferencvaros, ilk turda Tobol ile karşı karşıya geldi. İlk maçta golsüz berabere kalan Macaristan ekibi, rövanş maçını ise 5-1 kazandı ve turu geçen taraf oldu. Groupama Arena’da oynadıkları maçta çok etkiliydiler ve haklı bir galibiyet alarak üst tura çıktılar. 2. Eleme turunda ise Slovakya’nın Slovan Bratislava takımı ile eşleştiler. İlk maçı Macaristan’da oynayacak olan Ferencvaros, turun favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Ferencvaros’da önemli bir eksik yok. Slovan Bratislava, bir önceki turda Gürcistan’ın Dinamo Batumi takımı ile karşı karşıya geldi. İlk maçtan golsüz beraberlik ile ayrılan Slovan Bratislava, beklentilerin altında kalmıştı. Rövanş maçını ise Gürcistan’da  oynadılar ve Dinamo Batumi’yi 2 golle geçerek tur atlamayı başardılar. Dinamo Batumi karşısında 2-0 kazanan Vladimir Weiss’ın ekibi, 2. Turda Ferencvaros karşısında da galibiyet arayacak. Maç öncesinde Slovan Bratislava’da önemli bnir eksik bulunmadığını belirtelim. Slovan Bratislava, bir önceki turda Dinamo Batumi karşısında turu zar zor geçmişti. Ferencvaros, çok daha güçlü bir takım. Macaristan ekibinin ilk maçtan galibiyet almasını bekliyorum. Slovan Bratislava’yı ilk maçta mağlup ederler.

Dynamo Kiev – Fenerbahçe: 2.5 ÜST, 1.64 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Dynamo Kiev, bu mecraya alışık takımlardan biri diyebiliriz. Uzun yıllar Şampiyonlar Ligi arenasında yer almayı başardılar. Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda Fenerbahçe ile eşleştiler. Bildiğimiz gibi Ukrayna’da yaşanan savaş sebebiyle Dynamo Kiev’de yaklaşık 6-7 aydır resmi maç oynayamadı. Bu sezona Antalya’da geçirdikleri hazırlık kampı ilebaşladılar. Kadrolarında Viktor Tsygankov ve Vtalii Mykolentko gibi önemli isimler var. İlk maçta Fenerbahçe’yi konuk edecek Dynamo Kiev’de önemli bir eksik bulunmuyor. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de 2. Sırada tamamladı ve Şampiyonlar Ligi bileti almayı başardı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda Dynamo Kiev ile karşılaşacaklar. Göreve Jorge Jesus’u getiren Sarı Lacivertliler, önemli isimleri de kadrosuna kattı. Willian Arao, Bruma, Lincoln Emre Mor ve Joshua King ile kadrosunu güçlendirdiler ama savunmanın en önemli ismi Kim Min Jae’nin takımdan ayrılması bekleniyor. Güney Koreli yıldız, maç kadrosunda bulunmuyor. Bu durumda Fenerbahçe’nin savunmadaki gücünü bir hayli azaltabilir. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Luiz Gustavo, Lemos, Caulker ve Kim Min Jae kadroda yer almıyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Dynamo Kiev, önemli isimlerini kaybetti ama hala güçlü bir takım oldukları gerçek. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Karşılıklı gollerin atılacağı bir karşılaşma izleriz.

Toplam İddaa Oranı: 3.60

Bets10 Bahis Oranı: 25.60