UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dynamo Kiev Fenerbahçe Bahis Tahmini 20.07.2022

Dynamo Kiev ile Fenerbahçe, 20 Temmuz Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:00’de karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçını beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Dynamo Kiev galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.30, Fenerbahçe galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.87 olarak verilmiş.

Dynamo Kiev Savaş Mağduru

Dynamo Kiev cephesinde geçen sezondan itibaren gözler Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’na çevrildi. Bildiğimiz gibi geçen sezon üzücü bir haberle Ukrayna’da savaş başlamış ve futbola ara verilmişti. Dynamo Kiev ise ilk 18 haftadan 14 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle zirvenin önemli adayları arasında yer almıştı. Lucescu ve öğrencileri, lige ara verilmesiyle birlikte maç kondisyonunu kaybetmemek adına hazırlık maçları sürecine başladı. Ev sahibi 24 hazırlık maçına çıkarken, 15 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Son olarak Fenerbahçe maçı için Antalya’da hazırlık kampına giren ve 5 maça çıkan Dynamo Kiev, 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle bu süreci tamamladı. Gerson Rodrigues, Fran Sol, Eric Ramirez ve Georgiy Tsitaishvili takımdan ayrıldı. Henüz transfer yapamayan Dynamo Kiev, bu zorlu süreçte Şampiyonlar Ligi başarısıyla teselli bulmak istiyor.

Fenerbahçe’de Yüzler Gülüyor

Türkiye Süper Lig’de 8 yıldır şampiyonluğa hasret kalan, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı ise tam 13 yıldır başaramayan Fenerbahçe, yeni sezonda göreve Jorge Jesus’u getirdi ve iki kulvarda birden hasrete son vermek adına önemli bir adım attı. Portekizli teknik adamın göreve gelmesiyle birlikte, Sarı Lacivertlilerde moraller yerine geldi. Geçen sezon ligin son haftalarında en iyi performanslarından birini sergileyen Fenerbahçe, kadro kalitesini büyük ölçüde korurken, Lincoln, Emre Mor, Joshua King ve William Arao ve Bruma’yı kadrosuna kattı. Kanatlara önemli takviyeler yapan ve kalitesini bir adım daha ileriye taşımayı başaran Fenerbahçe, hazırlık maçları kapsamında KF Tirana, Al Shamal, FK Partizan, MOL Fehervar ve Hull City’yi mağlup ederken, Shkupi ile berabere kaldı. İyi bir hazırlık süreci geçiren Jorge Jesus’un öğrencileri, sezonun en zorlu sınavlarından birini Dynamo Kiev karşısında verecek. Fenerbahçe’de bu maç öncesi Kim Min Jae, Luiz Gustavo, Samatta, Marcel Tisserand ve Max Meyer kadroya alınmadı.

Dynamo Kiev – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Dynamo Kiev – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Glenn Nyberg. Mücadele Stadion Miejski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe cephesinde Luiz Gustavo, Mauricio Lemos, Steven Caulker Max Meyer ve Kim Min Jae kadroda yer almıyor.

Dynamo Kiev’in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Georgiy Bushchan, Oleksandr Syrota, Ilya Zabarnyi, Vladyslav Dubinchak, Oleksandr Karavaev, Volodymyr Shepeliev, Sergiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Benjamin Verbic, Denys Garmash, Vladyslav Supryaga.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Serdar Aziz, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miha Zajc, Lincoln, Bruma, İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun.

İddaa Tahmini

Jorge Jesus önderliğinde sezonu açacak olan Fenerbahçe, hasret kaldığı Şampiyonlar Ligi sahnesine, Dynamo Kiev engelini geçmek istiyor. Sarı Lacivertliler, savaş mağduru olarak büyük bir darbe alan Dynamo Kiev’i ilk maçta mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.11

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe sonunu getiremedi. Sarı Lacivertliler maç boyunca rakibine karşı üstün bir futbol sergilerken, yakaladığı fırsatları gole çevirmeyi başaramayınca, deplasmandan golsüz beraberlikle döndü.