UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sparta Prag Viking İddaa Tahmini 21.07.2022

21 Temmuz Perşembe akşamı UEFA Konferans Ligi sahnesine 2. Eleme Tur ilk maçları sahne alırken, Sparta Prag sahasında Viking‘i konuk edecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak maçın başlama saati 20:00.

Betroad, Sparta Prag galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.20, Viking galibiyetine ise 5.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.00 oran kazandırıyor.

Sparta Prag’da Priske Dönemi

Sparta Prag cephesinde göreve Brian Priske gelirken, ev sahibi transfer döneminde Lukas Haraslin, Krystof Danek, Jan Mejdr, Jan Kuchta, Lukas Sadilek ve Jaroslav Zeleny’i kadrosuna kattı. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Çekya ekibi, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’na favori olarak başlayacak ve evinde Viking’i konuk edecek. Sezon öncesi beklenmedik bir teknik adam değişikliğine imza atan ekipte, Adam Hlozek ve Matej Pulkrab gibi 2 önemli isim takımdan ayrıldı. Geçen sezon Avrupa Ligi’nde mücadele eden ve 3. olarak, Konferans Ligi Son 16 Turu Play Off maçına çıkan ev sahibi, Avrupa tecrübesiyle Viking karşısında favori.

Viking 3 Maçtır Kaybetmiyor

Norveç Eliteserien Ligi’nde 16 haftadan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 28 puan toplamayı başaran Viking, liderin en yakın takipçileri arasında yer alırken, zirveden 5 puan geride yoluna devam ediyor. Son 3 haftada maç kaybetmeyen, son 2 haftada ise Lilleström ve Kristiansund’u mağlup eden Bjarne Berntsen ve öğrencileri, Konferans Ligi öncesi yükselişe geçti. 2. Eleme Turu’na doğrudan katılan konuk ekip, şu ana kadar tek kulvarda iyi bir performans ortaya koysa da, Viking için asıl zorluk Konferans Ligi’nde başlıyor. Norveç Eliteseiren Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren konuk ekip, Konferans Ligi sahnesinde üst turlar için zorlanacaktır.

Sparta Prag – Viking Maç Bilgileri

Sparta Prag – Viking Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 20:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Generali Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Viking cephesinde Sondre Auklend ve Veton Berisha’nın sakatlıkları devam ediyor.

Sparta Prag’ın ilk 11’i Belli mi?

Sparta Prag’ın muhtemel kadrosu: Florin Nita, David Hancko, Martin Vitik, Tomas Wiesner, Casper Höjer, Ladislav Krejci, Michal Sacek, Adam Karabec, David Pavelka, Jan Kuchta, Lukas Haraslin.

Viking’in 11’i Belli mi?

Viking’in muhtemel kadrosu: Patrik Gunnarsson, Vevatne, Bjorshol, David Brekalo, Markus Solbakken, Pattynama, Stensness, Samuel Fridjonsson, Kevin Kabran, Veton Berisha, Sebastian Sebulonsen.

İddaa Tahmini

Yeni hocasıyla Konferans Ligi’ne katılmak isteyen Sparta Prag, elemelere iyi bir başlangıç yapacak ve sahasında Viking’i mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda turun ilk ayağında birbirlerine üstünlük kuramadı. İyi savunma performansı sergileyen taraflar, golsüz beraberlikle birlikte tur şansını rövanş maçına bıraktı.