Sandefjord Molde İddaa Tahmini 24.07.2022

Norveç Eliteserien Ligi‘nin 11. sırasında yer alan Sandefjord ile lider Molde, 24 Temmuz Pazar günü Türkiye saati ile 19:00’da kozlarını paylaşacak. Sandefjord Arena’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, Sandefjord galibiyetine 4.50, beraberliğe 4.20, Molde galibiyetine ise 1.72 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.50, 2.5 Alt 2.70 oran kazandırıyor.

Sandefjord 3 Maç Sonra Kazandı

Norveç Eliteserien Ligi’nde 13 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Sandefjord, 17 puanla ligin 11. sırasında yer alıyor. Düşme hattından 6 puan uzaklıkta yoluna devam eden Marti Cifuentes’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta deplasmanda Jerv’i mağlup etmeyi başarırken, lider Molde ile vereceği zorlu mücadele öncesi, ligde moral depoladı. Jerv karşısında maça kötü başlayan ve 1-0 geriye düşen Sandefjord, Markmanrud ve Quint Jansen’in golleriyle geri dönmeyi başarırken, özellikle geriye düştükten sonra daha iyi bir performans sergiledi. Lider Molde’yi sahasında konuk edecek olan Sandefjord, 13 maçın 11’inde skor üretmeyi başarırken, iyi hücum performansıyla dikkat çekti.

Molde’den Harika Seri

Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Molde, UEFA Konferans Ligi’ne damga vurdu. Harika bir başlangıca imza atan konuk ekip, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Elfsborg’u 4-1’lik skorla mağlup etmeyi başarırken, tur kapsını araladı. Norveç Eliteserien Ligi’nde ise tam 10 haftadır bileği bükülmeyen Erling Moe’nin öğrencileri, 8 galibiyet, 2 beraberlikle liderlik koltuğunu ele geçirdi. Son 2 haftada Tromsö ve Haugesund karşısında galip gelmeyi başaran Molde, iyi başlamadığı sezona damga vurarak devam ediyor. Attığı 29 gole karşılık, kalesinde 13 gole engel olamayan konuk ekip, 1 averaj farkla Lilleström’ün üzerinde yer alıyor. Formda Molde, Norveç Eliteserien Ligi’ne moralli dönerken, zirvedeki yerini korumak istiyor.

Sandefjord – Molde Maç Bilgileri

Sandefjord – Molde Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sandefjord Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sandefjord takımında  Sander Moen Foss ve Sander Risan Mork’un sakatlıkları devam ediyor. Molde cephesinde Eirik Andersen’in sakatlığı bulunuyor.

Sandefjord‘un 11’i Belli mi?

Sandefjord‘un muhtemel kadrosu: Jacob Storevik, Jesper Taaje, Markmanrud, Phillip Slordahl, Ian Smeulers, Keanin Ayer, Aleksander Nilsson, William Kurtovic, Nyenetue, Ofkir, Ruud Tveter.

Molde’nin 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Jacob Karlstrom, Emil Breivik, Martin Linnes, Martin Bjornbak, Andreas Kaasa, Grødem, Kristoffer Haugen, Magnus Eikrem, Benjamin Hansen, Birk Risa, Rafik Zekhnini.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Molde, ligde 10 maçtır sürdürdüğü namağlup performansını, Sandefjord deplasmanında galibiyetle sürdürecek ve lider olarak yoluna devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.51

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda kazanan Molde oldu. Ligin yeni lideri Sandefjord deplasmanında 3 golle 3 puana uzanırken, kalesinde ise 2 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.