Kristiansund BK Odds BK Bahis Tahmini 24.07.2022

Norveç Eliteserien Ligi‘nin en zayıf halkası Kristiansund BK, 24 Temmuz Pazar akşamı sahasında Odds BK‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Rexbet, Kristiansund BK galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.75, Odds BK galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Kristiansund BK En Alt Sırada

Christian Michelsen ısrarı devam eden Kristiansund BK, Norveç Eliteserien Ligi’nde henüz maç kazanamadı. Ev sahibi 12 haftalık fikstürden 1 puan toplamayı başarırken, ligin en alt sırasına demir attı. Son 8 haftanın tamamında mağlup olan Kristiansund BK, son olarak deplasmanda Viking’e 2-1’lik skorla mağlup oldu. Adım adım alt lige ilerleyen ev sahibi, henüz hiçbir değişikliğe gitmezken, küme düşmeyi kabullenmiş gibi görünüyor. Kalesinde gördüğü 27 gol ve attığı 8 golle, aynı zamanda ligin en kötü gol istatistiklerine sahipler. Kristiansund BK hem sezon genelinde sergilediği performans, hem de 8 haftadır devam eden mağlubiyetlerin ardından, Odds BK karşısında güven vermekten çok uzakta.

Odds BK Hata Yapmak İstemiyor

Odds BK cephesinde yenilmezlik serisi sona erse de, geçtiğimiz hafta sergilenen futbol konuk ekip adına umut vermeye devam etti. 3 haftalık yenilmezlik serisiyle zirvenin ortağı Lilleström’ü sahasında konuk eden Jan Frode Nornes’in öğrencileri, son dakikaya kadar rakibine hem skor hem de oyun üstünlüğü tanımazken, yenilen son dakika golü 2-1’lik mağlubiyeti getirdi. Son 4 haftadan 7 puan çıkarabilen konuk ekip, puan kaybettiği karşılaşmalarda dahi iyi bir mücadele ortaya koydu. Bu hafta ligin en zayıf halkası Kristiansund karşısına çıkacak olan Odds BK, iyi performansını sürdürmek istiyor. 19 puanla 9. Sırada yer alan konuk ekibin, üst sıralara yetişmek için galibiyete ihtiyacı var.

Kristiansund BK – Odds BK Maç Bilgileri

Kristiansund BK – Odds BK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kristiansund Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kristiansund BK takımında Moses Mawa’nın sakatlığı devam ediyor.

Kristiansund BK’nin 11’i Belli mi?

Kristiansund BK’nin muhtemel kadrosu: Mor Mbaye, Svanberg Alm, Christoffer Aasbak, Amidou Diop, Liridon Kalludra, Erik Kartum, Snore Nilsen, Bendik Bye, Aliou Coly, Torgil Gjertsen, Nikolai Hopland.

Odds BK’nin 11’i Belli mi?

Odds BK’nin muhtemel kadrosu: Leopold Wahlstedt, Steffen Hagen, Sörensen, Espen Ruud, Conrad Wallem, Milan Jevtovic, Gaston Kitolano, Solomon Owusu, Abel Stensrud, Ingebrigtsen, Brian Baccay.

İddaa Tahmini

Hem son haftalarda hem de sezon genelinde rakibinden çok daha iyi bir performans ortaya koyan Odds BK, deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.39

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gol sesinin çıktığı maçtan kazanan çıkmadı. Taraflar 90 dakika sonunda 2’şer kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, haftayı 1’er puanla kapattı.