İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 26.07.2022

26 Temmuz Salı günü İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

F91 Dudelange – Pyunik: MS 1, 2.10 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; 26 Temmuz Salı akşamı Türkiye saati ile 20:30’da, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş mücadelesinde, F91 Dudelange ile Pyunik karşı karşıya gelecek. Fangueiro ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde galibiyetlerine devam ediyor. Lüksemburg şampiyonu, yeni sezonu galibiyetle açarken, 3 maçta da kazanarak, kısa sürede etkisini ispatladı. F91 Dudelange cephesinde sezon KF Tirana galibiyetleriyle başlarken, 1-0 ve 2-1’lik galibiyetlerle üst tura yükselen ev sahibi, 2. Eleme Turu’nda eşleştiği Pyunik’i deplasmanda 1-0 mağlup ederek, tur kapısını bir kez daha araladı. İlk yarıda direklere takılan F91 Dudelange, ikinci yarıda ise gol perdesini Samir Hadji ile açtı. İlk 2 maçta skor katkısı veren Hassan, bu maçta etkisiz kalsa da, ev sahibi kazanmayı bildi. Tur için avantajı eline alan Lüksemburg temsilcisi, iç sahada galibiyetlerine devam etmek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda CFR Cluj’e galibiyet şansı vermeyen Pyunik, 2. Eleme Turu’nun ilk maçında ise F91 Dudelange’a kaybetti. CFR Cluj karşısında 0-0 ve 2-2’lik skrolarla tur atlayan konuk ekip, ilk maçın golsüz berabere bitmesinin ardından, deplasmanda 2-2’lik skorla maçı seri penaltılara kadar taşıdı ve penaltılardan istediğini aldı. F91 Dudelange karşısında ise aynı etkiyi gösteremeyen ve ilk maçı 1-0’lı skorla kaybeden Ermenistan ekibi, deplasmanda kazanmak zorunda. İlk maçta çok daha ağır bir mağlubiyetten kurtulan konuk ekip, rövanş öncesi güven vermedi. Rkaip kalede etkili olmakta zorlanan Pyunik, savunma da ise önemli açıklar verdi. Yeni sezonda 3 maça çıkan ve normal sürelerinde hiçbir rakibini mağlup edemeyen Pyunik’in işi deplasmanda oldukça zor. Yeni sezonda 3’te 3 yapmayı başaran F91 Dudelange, galibiyetlerine iç sahada tam gaz devam edecek ve Pyunik karşısında bir kez daha galip gelmeyi başaracaktır.

AEK Larnaca – Midtjylland: MS 2, 1.68 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; 26 Temmuz Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda rövanş mücadeleleri sahne alacak. Türkiye saati ile 18:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, AEK Larnaca ile Midtjylland karşı karşıya gelecek. Yeni sezonun ilk maçına UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda çıkan AEK Larnaca, konuk olduğu Danimarka deplasmanından 1-1’lik Midtjylland beraberliğiyle dönmeyi başardı. Kıbrıs Rum Kesimi’nin son şampiyonu, rakibi karşısında zor anlar yaşarken, sürpriz bir beraberlikle tura ortak oldu. Imanol Idiakez ve öğrencileri, ilk yarı rakip kaleye dahi gitmekte zorlanırken, kalesinde gördüğü tehlikelerden gol yemeden çıkmayı başardı. İkinci yarıda ise sürpriz bir golle öne geçen ev sahibi, skoru koruyamadı. Yeni transferler Oier Sanjurjo, Kenan Piric, Rafa Lopes’e mücadele forma şansı bulurken, ev sahibi takım olarak rakibi karşısında etkisiz kaldı. İlk maçtan alınan skor AEK Larnaca’yı avantajlı konuma soksa da, ev sahibinin ilk 90 dakikalık performansı tur için yeterli değil. Danimarka temsilcisi Midtjylland, yeni sezonda henüz galibiyetle tanışmadı. Danimarka Süper Ligi’nde sezonu 1-1’lik Randers FC beraberliğiyle açan konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı AEK Larnaca maçının 1-1’lik beraberlikle sona ermesinin ardından, Şampiyonlar Ligi dönüşü ligde Silkeborg IF’a sahasında 3-1’lik skorla mağlup oldu. Üst üste gelen hatalar Bo Henriksen ve öğrencilerinde moralleri bozarken, AEK Larnaca karşısında ilk maç galibiyete çok yaklaşan Midtjylland, hücum hattındaki beceriksizliğin bedelini ağır ödedi. Maç boyunca yakaladığı önemli gol fırsatlarından yararlanamayan konuk ekip, oyunun hakimi olmayı başarsa da, skoru hakimi olmayı başaramadı. Deplasmanda galibiyetten başka şansı olmayan Midtjylland, ilk maçta sergilediği futbolla üst tura yakın olduğunu beraberliğe rağmen bizlere gösterdi. Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Midtjylland, turun ilk maçında sergilediği futbolla rövanş öncesi güven vermeyi başardı. Midtjylland deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf.

FC Sheriff – Maribor: 2.5 ALT, 1.40 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; 26 Temmuz Salı akşamı Türkiye saat ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş mücadelesinde, FC Sheriff ile Maribor karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz. Moldova Ulusal Lig şampiyonu FC Sheriff, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 1. Eleme Turu’nu geçmeyi başarırken, 2. Eleme Turu’nda Maribor’un rakibi oldu. Sezona devler sahnesinde başlayan ev sahibi, Zrinjski karşısında 1-0 ve 0-0’lık skorlarla tur atlarken, Maribor karşısında çıktığı ilk maçtan golsüz beraberlikle döndü. Henüz kalesinde gole geçit vermeyen FC Sheriff, yeni hocası Stjepan Tomas önderliğinde iyi bir savunma performansı ortaya koydu. Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi Gruplarına kalarak, tarihinde bir ilki başaran ev sahibi, Real Madrid ve Shakhtar Donets karşısında aldığı galibiyetlerle, devler sahnesine damga vurmuştu. Grupta 3. olan ekip, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda Braga engeline takıldı. Geçen sezonki etkisini teknik adam değişikliğine rağmen sürdüren FC Sheriff, Maribor karşısında iç saha avantajına sahip. UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde yoluna namağlup devam eden Maribor, Slovenya Ligi’nde ise ilk 2 haftayı 1 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Devler sahnesinde Shakhtyor’u 2-0 ve 0-0’lık skorlarla tur dışına itmeyi başaran ekip, FC Sheriff karşısında da iyi savunma performansını sürdürdü ve turun ilk maçından golsüz beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda kazanmak zorunda olsalar da, iyi savunma performansının devam etmesi Maribor adına oldukça değerliydi. Ligde yeni sezona 3-0’lık Radomlje mağlubiyetiyle başlayan Maribor, geçtiğimiz hafta Gorica’yı 3-2 mağlup ederek, güven tazeledi. FC Sheriff deplasmanında galibiyete ihtiyacı olan Radovan Karanovic ve öğrencileri, ilk maçta olduğu gibi rövanş maçında da savunmasına güveniyor. FC Sheriff ve Maribor, devler sahnesinde çıktığı 3 maçta da kalesini gole kapattı. Taraflar aynı savunma etkisini rövanş maçında sürdürecek ve zorlu mücadelede 2.5 gol barajı aşılmayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.93

Bets10 Bahis Oranı: 37.48