Shkupi Dinamo Zagreb İddaa Tahmini 26.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu rövanş maçında Shkupi evinde, Dinamo Zagreb ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Shkupi ve Dinamo Zagreb arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Shkupi kazanır 10.00, beraberlik 5.00, Dinamo Zagreb kazanır ise 1.30 olarak açıklanmış.

Shkupi Tur Peşinde

Shkupi, bir önceki turda Lincoln Red Imps ile karşı karşıya geldi ve rakibini eleyerek bir üst tura adını yazdıran taraf oldu. 2. Eleme turunda ise geçen hafta ilk maçta Dinamo Zagreb ile karşılaşan Kuzey Makedonya ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Dinamo Zagreb gibi bir takıma karşı kaybetmediler ve tur umutlarını korudular. Rövanş maçında alacakları her türlü galibiyet ile tur atlamayı başaracaklarını belirtelim. Maç öncesinde Skkupi’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Dinamo Zagreb Galibiyet Arayacak

Dinamo Zagreb, geçtiğimiz hafta içi karşılaştığı Skhupi ile 2-2 berabere kaldı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda şok bir beraberlik alan Hırvat ekibi, savunmada yaptığı hatalarla da maça damgasını vurdu. Yedikleri 2 golde de savunmanın zamanlama hatası vardı ve beraberliğe razı oldular. Hırvatistan Ligi’nde ise 2 haftanın geride kaldığı ve Dinamo Zagreb’in 2 maçta 6 puan toplayarak liderliğini sürdürdüğünü belirtelim.

Shkupi – Dinamo Zagreb Maç Bilgileri

Shkupi – Dinamo Zagreb Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Todor Proeski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Shkupi'nin ilk 11’i Belli mi?

Shkupi’nin muhtemel kadrosu: Kristijan Naumovski, Blerton Sheji, Gagi Margvelasvili, Xhelil Abdulla, Dzhelil Abdula, Senghor Faustin, Vladica Brdarevski, Freddy Alvarez, Mamadou Lamine Danfa, Queven, Sunday Adetunji

Dinamo Zagreb'in ilk 11’i Belli mi?

Dinamo Zagreb’in muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Josip Sutalo, Dino Peric, Sadegh Moharrami, Arijan Ademi, Luka Ivanusec, Robert Ljubicic, Josip Misic, Bruno Petkovic, Josip Drmic, Dario Spikic

İddaa Tahmini

Dinamo Zagreb, turun net favorisi ama ilk maçı kazanamadılar. Hırvatistan’ta oynadıkları ilk maçta 2-2 berabere kalan Dinamo Zagreb, bu kez kazanmak istiyor ama Shkupi, ilk maçta kolay kolay teslim olmayacağını gösterdi. İlk maçta olduğu gibi karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dinamo Zagreb, tek golle güldü. Skhupi deplasmanında 1-0 kazanarak turu geçtiler.