Shamrock Ludogorets İddaa Tahmini 26.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu rövanş maçında Ludogorets deplasmanda, Shamrock’un konuğu olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Shamrock Ludogorets arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Shamrock kazanır 2.90, beraberlik 3.10, Ludogorets kazanır ise 2.50 olarak açıklanmış.

Shamrock’un İşi Zor

Shamrock, ilk maçta aldığı mağlubiyet ile tur şansını zora soktu. Ludogorets deplasmanında ilk maçı 3-0 kaybettiler ve şansları azaldı. Rakibi karşısında net bir pozisyona dahi giremediklerini belirtelim. İrlanda Premier Lig’de ise geçen hafta sonu Drogheda United’ı konuk eden Shamrock, bu karşılaşmadan da da 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı ve puan kaybetti. Bu beraberliğe rağmen ligde en yakın takipçisi Dundalk’ın 7 puan önünde liderliğini devam ettiriyorlar.

Ludogorets Rahat Kazandı

Ludogorets, Bulgaristan Ligi’nde geride kalan 3 haftada 7 puan topladı. Yeni sezona da iyi bir giriş yaptılar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk turda Sutjeska Niksic’i eleyen Bulgaristan ekibi, 2. Eleme turu ilk maçında ise konuk ettiği Shamrock’u 3-0 ile geçti. Bu galibiyet ile tur kapısını araladılar ve 3. Eleme turuna katılmak adına önemli bir avantaj elde ettiler. Kadrolarında Despedov, Tekpetey ve Sotiriou gibi kaliteli ayaklar var. Rövanş maçında Shamrock’a konuk olacak Ludogorets, bu karşılaşmada da favori olan taraf.

Shamrock – Ludogorets Maç Bilgileri

Shamrock – Ludogorets Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tallaght Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Shamrock’da Neil Farrugia’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Sean Gannon, Sean Hoare, Barry, Richard Towell, Roberto Lopes, Dylan Watts, Daniel Mandriu, Rory Gaffney, Andy Lyons, Jack Bryne

Ludogorets'in ilk 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Plamen Andreev, Kelian Van Der Kaap, Noah Sonko Sundberg, Wenderson, Filip Krastev, Georgi Milanov, Ilian Stefanov, Wanderson, Bernard Tekpetey, Dorin Rotariu, Kiril Despodov

İddaa Tahmini

Ludogorets, ilk maçı 3-0 kazanmayı başardı. Bu galibiyet ile büyük bir avantaj elde ettiler. Ludogorets yine kazanır ve turu geçen taraf olur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.03

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ludogorets, ilk maçı Bulgaristan’da 3-0 kazanmıştı. Rövanş maçında 2-1 mağlup oldular ama tur atlamayı başardılar. Shamrock, galibiyete rağmen Şampiyonlar Ligi’ne veda etti.