1860 München Borussia Dortmund İddaa Tahmini 29.07.2022

1860 München ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Almanya DFB Kupası 1. Tur mücadelesi 29 Temmuz Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’da sahne alırken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, 1860 München galibiyetine 19.00, beraberliğe 8.00, Borussia Dortmund galibiyetine ise 1.16 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

1860 München Yeni Transferleriyle Kazandı

1860 München cephesinde yeni sezon galibiyetle başladı. Geçtiğimiz hafta Almanya 3. Ligi’nde sezonu Dynamo Dresden deplasmanında açan ev sahibi, ilk yarısını 2-0 önde kapattığı mücadele skoru 4-1’e kadar getirmeyi başarırken, farkın artmasıyla birlikte savunmada hataların ardından mücadele 4-3’lük galibiyetle sona erdi. Maçın son 15 dakikasına kadar harika bir performans sergileyen Michael Köllner’in öğrencileri, iyi hücum performansıyla yeni sezonda dikkat çekti. Transfer döneminde 9 takviyeyle kadrosunu güçlendiren 1860 München, ilk hafta 6 yeni transferine forma şansı verdi ve ilk maçını kazandı. Almanya DFB Kupası’nda zorlu bir eşleşmeyle karşı karşıya olan ev sahibi, Dortmund karşısında sürpriz bir galibiyetle kupa serüvenine devam etmek istiyor.

Borussia Dortmund Edin Terzic’e Emanet

Borussia Dortmund’un yeni hocası Edin Terzic oldu. Geçen sezon 3 kulvarda birden aradığı başarıyı bulamayan konuk ekip, daha önce de birlikte çalıştığı Terzic ile 32 maçtan 20 galibiyet, 4 berberlik, 8 mağlubiyet aldı. Genç teknik adam sezon ortasında göreve gelmesine rağmen, Dortmund başında ilk döneminde iyi bir performans grafiği ortaya koymuştu. Yeni sezon öncesi Erling Haaland, Axel Witsell ve Roman Bürki takımdan ayrıldı. Sébastien Haller, Karim Adeyemi, Nico Schlotterbeck, Salih Özcan, Niklas Süle, Marcel Lotka ve Bynoe-Gittens’i transferleriyle gidenlerin yerini doldurmaya çalışan Sarı Siyahlılar, sezonu Almanya DFB Kupası’nda açacak. Son 2 hazırlık maçında Valencia ve Villarreal’e kaybeden Dortmund, 3. Lig’de mücadele eden 1860 München karşısında turun favorisi olarak boy gösterecek.

1860 München – Dortmund Maç Bilgileri

1860 München – Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi üzerinden Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund cephesinde Sebastien Haller’in sakatlığı bulunuyor. Passlack ve Rothe ise kadroda yer almıyor.

1860 München’in 11’i Belli mi?

1860 München’in muhtemel kadrosu: Marco Hiller, Jesper Verlaat, Tim Rieder, Semi Belkahia, Phillipp Steinhart, Leandro Morgalla, Erik Tallig, Luca Lakenmacher, Yannick Deichmann, Stefan Lex, Martin Kobylanski.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Laurenz Lotka, Thomas Meunier, Nico Schulz, Nico Schlotterbeck, Brandt, Bellingham, Salih Özcan, Marco Reus, Emre Can, Guerreiro, Karim Adeyemi.

İddaa Tahmini

Yeni sezonun ilk resmi maçına yeni hocasıyla çıkacak olan Dortmund, 3. Lig ekiplerinden 1860 München karşısında oyuna ağırlığını koyacak ve kadro kalitesiyle rakibine gol şansı vermeyecektir.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.58

Best10 Oranı: KGYOK, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede Dortmund 90 dakikaya ağırlığını koyarken, 3 golle kazanan Sarı Siyahlılar, rakibine gol şansı vermedi. Kazananları tebrik ederiz.