İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.07.2022

28 Temmuz Perşembe akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanş mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Milsami – KuPS Kuopio: MS 2, 1.57 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Milsami sahasında KuPS Kuopio’yu konuk edecek. UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanş mücadelesi, 28 Temmuz Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alırken, Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Moldova temsilcisi Milsami, yeni sezonu UEFA Konferans Ligi’nde açarken, 3 maçta namağlup bir performans ortaya koydu. Yeni sezon öncesi 5 transferle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, geçen sezon şampiyonluk yarışından son haftalarda koparken, kadro derinliğindeki yetersizlik Milsami’nin şampiyonluk hayallerine son vermişti. Yeni sezonda ise daha hazır bir görüntü sergileyen ev sahibi, 1. Eleme Turu’nda karşı karşıya geldiği FK Panevezys’i toplamda 2-0’lık skorla tur dışına itmeyi başardı. 2. Eleme Turu’nun ilk maçında ise Finlandiya deplasmanına konuk olan Serghei Dubrovin’in öğrencileri, 2 kez geriye düştüğü KuPS Kuopio karşısında Dan Spataru ve Camara’nın golleriyle beraberliği yakaladı. Yeni transfer Spataru 2 maçta da rakip fileleri havalandırmayı başarırken, Milsami hücum etkisini yeni sezonda arttırarak devam ediyor. Geçen sezon Finlandiya Veikkausliiga’da şampiyonluğu 1 puanla kaçıran KuPS Kuopio, yeni sezonda UEFA Konferans Ligi için mücadele verirken, 1. Eleme Turu’nda Dilo Gori engelini geçmesinin ardından, Milsami’nin rakibi oldu. Finlandiya Veikkausliiga’da ise bu sezon 15 haftaya tam anlamıyla damga vuran KuPS, 11 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle liderlik ipini göğüsledi. Son 5 hafta namağlup bir performans sergileyen Simo Valakari’nin öğrencileri, bu süreçte ayrıca 3 Konferans Ligi maçına çıktı ve mağlup olmadı. Dilo Gori karşısında 1-0 ve 0-0’lık sonuçlarla tur atlayan konuk ekip, Milsami karşısında ise Ikaunieks ve Vayrynen’in golleriyle 2 kez öne geçmeyi başarsa da, skoru koruyamadı ve 2-2’lik beraberliğin ardından, deplasmanda kazanmak zorunda kaldı. Konferans Ligi dönüşü ligde HIFK Helsinki’yi iç sahada 5-1 mağlup etmeyi başaran KuPS Kuopio, iki kulvarda birden sergilediği futbolla güven vermeye devam ediyor. Finlandiya Veikkausliiga’nın lideri KuPS Kuopio, ilk maçta rakibine üstünlük kurmayı başarsa da, üstünlüğünü koruyamadı. Rövanşta galibiyete ihtiyacı olan Valakari’nin öğrencileri, Moldova deplasmanından galibiyetle çıkmayı başaracaktır.

Elfsborg – Molde: MS 2, 2.40 (iddaa) – 2.65 (Bets10) ; 28 Temmuz Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak olan UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanş mücadelesinde, İsveç temsilcisi Elfsborg ile Norveç ekibi Molde karşı karşıya gelecek. Elfsborg cephesinde UEFA Konferans Ligi serüveni kabus gibi başladı. 2. Eleme Turu’nun ilk maçında Molde deplasmanına konuk olan Jimmy Thelin’in öğrencileri, Norveç deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle döndü ve tur şansını zora soktu. Maç boyunca kalesinde zor anlar yaşayan ve savunmada rakibine karşı koyamayan ev sahibi, 90. dakikada Emmanuel Boateng’in kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. İsveç Allsvenskan Ligi’nde sezona iyi bir başlangıç yapamayan Elfsborg, ligde 4 haftadır devam eden kötü gidişatını Konferans Ligi’ne taşıdı. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geçiren ev sahibi, 15 haftadan ise sadece 20 puan topladı ve 10. sıraya kadar geriledi. İki kulvarda birden etkisiz kalan Elfsborg, Molde karşısında mucize arayacak. En az 3 farklı bir galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, ilk maç performansının ardından güven vermekten çok uzakta. Norveç Eliteserien Ligi’de 11 haftadır namağlup yoluna devam eden ve liderlik koltuğunu ele geçiren Molde, harika performansını doğrudan katıldığı UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda, 4-1’lik Elfsborg galibiyetiyle sürdürdü. Tur kapsını aralayan Erling Moe’nin öğrencileri, rövanş öncesi büyük bir avantaja sahip. Konferans Ligi zaferinin ardından Norveç Eliteserien Ligi’nde konuk olduğu Sandefjord deplasmanından 3-2’lik galibiyetle dönmeyi başaran Molde, iki kulvarda birden zorlu fikstüre rağmen galibiyetten vazgeçmiyor. İlk maçta rüştünü ispatlayan ve üst tura göz kırpan Molde, harika performansından 4-1’lik avantaja rağmen ödün vereceğe benzemiyor. Erling Moe ve öğrencilerine hem iç saha hem de deplasmanda engel olmak kolay değil. Elfsborg engelini iç sahada zorlanmadan geçen Molde, deplasmanda da Elfsborg’u mağlup etmeyi başaracak ve Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Konferans Ligi’nde yoluna devam edecektir.

Lilleström – SJK Seinajoki: KGVAR, 1.79 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; 28 Temmuz Perşembe akşamı UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda rövanş heyecanı yaşanmaya devam ederken, Lilleström sahasında SJK Seinajoki’yi konuk edecek. Maçın başlama saati 20:00. Norveç Eliteserien Ligi’nde son haftayı Odds BK deplasmanında 2-1’lik galibiyetle kapatan ve zirve takibini sürdüren Lilleström, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda karşı karşıya geldiği SJK Seinajoki karşısında 1-0’lık skorla galibiyetlerine devam etti. Geçtiğimiz haftayı Eliteserien Ligi’nde bay geçen ev sahibi, rotasını tamamen Konferans Ligi’ne çevirdi. Jörgen Lennartsson ve öğrencileri, Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 11 hafta namağlup bir performansla lider olmayı başarırken, son 4 haftada ise 6 puan kaybederek, liderlik koltuğunu Molde’ye kaptırdı ve 3 puan geriye düştü. Ev sahibine SJK karşısında tur için beraberlik yetiyor. Yeniden yükselişe geçen Lilleström, ilk maçın skoru ve iç saha avantajıyla turun favorisi. SJK Seinajoki, Finlandiya Veikkausliiga’da 5 haftadır namağlup bir performans ortaya koysa da, UEFA Konferans Ligi’nde Lilleström engeline takıldı. 1. Eleme Turu’nda FC Flora Tallinn engelini geçmeyi başaran konuk ekip, evinde Lilleström’e 1-0 kaybetti. Finlandiya Veikkausliiga’da son 5 haftadan 3 beraberlik, 2 galibiyet alan SJK Seinajoki, Konferans Ligi dönüşünde FC Lahti deplasmanına konuk olurken, 10 kişiyle rakibini 3-1 mağlup etti ve moral depoladı. Norveç deplasmanında kazanmaktan başka çaresi olmayan SJK Seinajoki, ilk maçta mağlup olmasına rağmen, rakibine 90 dakika boyunca zor anlar yaşatmayı başarmış ancak gol fırsatlarını değerlendirememişti. Konuk ekibin bu hafta daha iyi bir hücum performansına ihtiyacı var. Lilleström ve SJK Seinajoki, ligde yakaladıkları yükselişi UEFA Konferans Ligi’ne taşımakta ısrarcı. İki takımında rövanş maçında karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 6.74

Bets10 Bahis Oranı: 10.57