TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Hatayspor İddaa Tahmini 12.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de 2. haftanın açılış maçında Hatayspor deplasmanda, Trabzonspor’a konuk olacak. Mücadele saat 21.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Trabzonspor ile Hatayspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Trabzonspor galibiyetinin 1.63, beraberlik tercihinin 4.15, Hatayspor galibiyetinin ise 5.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Trabzonspor Moralli

Trabzonspor’da moraller yerinde. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonun ilk haftasında da galibiyetlerine kaldığı yerden devam etti. Ligin yeni takımı İstanbulspor’a konuk oldular ve sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Sezona 3 puan ile başlayan Bordo Mavililer, ligin 2. Haftasında Hatayspor’u konuk edecek Trabzonspor, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Bruno Peres ve Marek Hamsik’in sakatlıkları devam ediyor.

Hatayspor Bay Geçti

Hatayspor, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de bay geçti. Sezonun ilk bay takımı oldular. Geçen sezon takımın başında yer alan Ömer Erdoğan ile yollar arıldı. Yerine ise Serkan Özbalta getirildi. Hatayspor, geçen sezon takımda yer alan önemli oyuncuları ile de yollarını ayırdı. Adama Traore, Mame Diouf, Isaac Savkey, Munir, Fatih Kuruçuk ve Burak Çamoğlu takımdan ayrılan isimler oldu. Geçen sezona nazaran güç kaybettiler. Trabzonspor deplasmanına konuk olacak Hatayspor’da önemli bir eksik yok.

Trabzonspor – Hatayspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Bruno Peres ve Marek Hamsik’in sakatlıkları devam ediyor.

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Stefano Denswil, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Edin Visca, Andreas Cornelius

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Saba Lobzhanidze, Dylan Saint Louis, El Kaabi

İddaa Tahmini

Trabzonspor, maçın favorisi. Geçen hafta konuk oldukları İstanbulspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve sezona 3 puan ile başladılar. Hatayspor karşısında da kazanarak 2’de 2 yaparlar. Trabzonspor’dan gollü bir galibiyet bekliyorum. En az 3 gol izleriz ve Trabzonspor kazanan taraf olur.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, zorlandı ama kazanmayı başardı. 2. yarıda buldukları tek golle Hatayspor’u 1-0 mağlup ettiler.