Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Everton İddaa Tahmini 13.08.2022

İngiltere Premier Lig’de sezona mağlubiyet ile başlayan iki takım, Aston Villa ve Everton karşı karşıya gelecek. Saat 14.30’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Aston Villa ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Aston Villa kazanır 1.82, beraberlik 3.70, Everton kazanır ise 4.65 olarak açıklanmış.

Aston Villa Puansız Döndü

Aston Villa, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bournemouth deplasmanında puan alamadı. Ligin yeni takımı Bournemouth’a karşı hücumda sönük kaldılar ve maçı 2-0 kaybettiler. Premier Lig’e puansız giriş yapan Steven Gerrad’ın ekibi, 2. Hafta maçında Everton ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezon Premier Lig’de oynanan 2 maçı da Aston Villa kazanmıştı. Bu sahada oynadıkları son maçta Everton’ı 3-0 ile geçtiler. Maç öncesinde Aston Villa’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Everton’ın Şansı Tutmuyor

Everton, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Chelsea karşısında puan alamadı. Goodison Park’da penaltıdan yedikleri golle Chelsea’ye 1-0 mağlup oldular. Premier Lig’e mağlubiyet ile başlayan Frank Lampard’ın ekibi, bu hafta ise Aston Villa’nın konuğu olacak. Son dönemde Aston Villa’ya karşı şansı tutmayan Everton’ın rakibi ile oynadığı son 6 maçta da galibiyet alamadığını belirtelim. Geçen sezon Aston Villa ile oynadıkları 2 maçı da kaybettiler. Karşılaşma öncesinde Everton’da Yerry Mina, Dominic Calvert Lewin ve Andre Gomes’in sakatlıkları sürüyor.

Aston Villa – Everton Maç Bilgileri

Aston Villa – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Yerry Mina, Dominic Calvert Lewin ve Andre Gomes’in sakatlıkları sürüyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Kortney Hause, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Philip Coutinho, Leon Bailey, Ollie Watkins

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Yerry Mina, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Ben Godfrey, Abdoulaye Doucoure, Dele Alli, Donny van de Beek, Demarai Gray, Salomon Rondon

İddaa Tahmini

İki takımda ilk haftada güven vermedi. Everton Chelsea’ye Aston Villa ise Bournemouth’a kaybetti. Üstelik iki takımda ilk hafta skor üretemedi. Birbirine denk iki takımın maçında 3 golün çıkmasını beklemiyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.63

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa, sezonun ilk galibiyetini aldı. Villa Park’da konuk ettikleri Everton’ı 2-1 mağlup ettiler.