Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Leeds United Bahis Tahmini 13.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. 2. Hafta maçında Southampton evinde, Leeds United’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Southampton ile Leeds United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Southampton galibiyetine 2.30, beraberlik tercihine 3.65, Leeds United galibiyetine ise 3.05 verildiğini görüyoruz.

Southampton Puansız Döndü

Southampton, geçtiğimiz hafta farklı bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Tottenham deplasmanında 4-1 mağlup oldular. 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan puansız ayrılan Southampton, yeni sezona puansız başlamış oldu. Premier Lig’de ise bu hafta Leeds United ile karşılaşacaklar. Geçen haftayı galibiyet ile kapatan Leeds United’a karşı işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Southampton’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Leeds United’dan 3 Puan

Leeds United, Premier Lig’in ilk haftasında önemli bir galibiyet aldı. Geçtiğimiz hafta sonu Elland Road’da konuk ettikleri Wolverhampton’ı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Maçın başlarında 1-0 geriye düen Leeds United, Rodrigo ve Rayan Ait Nouri’nin kendi kalesine attığı gollerle 2-1 kazandı ve Premier Lig’e 3 puan ile başlamış oldu. Jesse Marsch yönetiminde geçen sezon şans eseri kümede kalan ve yeni sezona da galibiyet ile başlayan Leeds United’da moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Leeds United’da Junior Firpo ve Luke Ayling’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Southampton – Leeds United Maç Bilgileri

Southampton – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Junior Firpo ve Luke Ayling’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Che Adams, Adam Armstrong, Sekou Mara

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Patrick Bamford, Rodrigo

İddaa Tahmini

Leeds United, yeni sezona galibiyet ile başldı. Southampton ise Tottenham deplasmanından puansız döndü. Leeds United, hücumda ilk hafta üretkendi diyebiliriz. Southampton ise ilk galibiyet peşinde. St. Marry’s’de iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 golün çıktığı maçta kazanan çıkmadı. Southampton ile Leeds United, 2-2 berabere kaldılar.