Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Bournemouth İddaa Tahmini 13.08.2022

İngiltere Premier Lig’de sezona galibiyet ile başlayan iki takım, Manchester City ve Bournemouth karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Manchester City ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester City kazanır 1.08, beraberlik 12.00, Bournemouth kazanır ise 50.00 olarak açıklanmış. 

Haaland Attı Manchester City Kazandı

Manchester City’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu West Ham deplasmanına konuk olan Pep Guardiola’nın öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Community Shield faciasından sonra bu galibiyet, Manchester City’e moral oldu. Erling Haaland’ın golleriyle 3 puanı alan Manchester City, Premier Lig’in 2. Haftasında Bournemouth ile karşı karşıya gelecek. Etihad’da konuk edecekleri Bournemouth karşısında da maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Aymeric Laporte’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Bournemouth’dan 3 Puan

Bournemouth, geçtiğimiz haftayı Premier Lig’de galibiyet ile kapatan takımlardan biriyidi. İç sahada konuk ettikleri Aston Villa’yı 2-0 ile geçmeyi başardılar. Jefferson Lerma ve Kieffer Moore, attığı gollerle Bournemouth’a galibiyeti getirdi. Premier Lig’e galibiyet ile giriş yapan Scott Parker’ın ekibi, bu hafta ise son şampiyon Manchester City’e konuk olacak. Son yıllarda Manchester City’e karşı şansı tutmayan Bournemouth’un rakibi ile oynadığı son 10 resmi maçı da kaybettiğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City – Bournemouth Maç Bilgileri

Manchester United – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Aymeric Laporte’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Manchester City’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Erling Haaland, Premier Lig serüvenine müthiş başladı. West Ham karşısında 2 gol atarak, Manchester City’e 3 puanı getirdi. Guardiola’nın ekibi, Bournemouth karşısında farklı kazanır ve 2’de 2 yapar.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.51

Bets10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.78

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, rahat bir galibiyet aldı. Bournemouth’u 4-0 ile geçtiler.