Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Leicester City İddaa Tahmini 13.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Leicester City deplasmanda, Arsenal karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Arsenal ile Leicester City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Arsenal galibiyetinin 1.49, beraberlik tercihinin 4.75, Leicester City galibiyetinin ise 6.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Arsenal’dan 3 Puan

Arsenal, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Selhurst Park’da Crystal Palace’a konuk olan Londra ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve sezona 3 puan ile başladı. Premier Lig’in ilk haftasında zorlu bir deplasmanda galibiyet ile döndüler. Kaleci Aaron Ramsdale’da önemli kurtarışlara imza attı ve Crystal Palace’a gol izni vermedi. Mikela Arteta’nın ekibi, bu hafta Emirates’de Leicester City’i konuk edecek. Leicester City karşısında maçın favorisi olarak gösterilen Arsenal’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Leicester City’de 3 Eksik

Leicester City, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. King Power’da ligin ilk maçında Brentfor’u konuk eden Brendan Rodgers’ın ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Timothy Castagne ve Dewsbury Hall’ın golleriyle 2-0’ı buldular ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de sezona beraberlik ile başlayan Leicester City, ligin 2. Haftasında ise Emirates’de Arsenal deplasmanına konuk oluyor. Maç öncesinde Leicester City’de Harvey Barnes, Ricardo Pereira ve Ryan Bertrand sakat olan isimler.

Arsenal – Leicester City Maç Bilgileri

Arsenal – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Harvey Barnes, Ricardo Pereira ve Ryan Bertrand sakat olan isimler.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Oleksandr Zinchenko, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Fabio Vieira, Gabriel Jesus

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Ricardo Pereira, Çağlar Söyüncü, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Ademola Lookman, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Jamie Vardy

İddaa Tahmini

Arsenal ve Leicester City, ilk haftayı 2’şer golle geçtiler. Hücumda sorun yaşamadılar. Emirates’de de iki takımda gol bulur. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, yeni golcüsü Gabriel Jesus önderliğinde 3 puanı kaptı. Emirates’de Leicester City’i 4-2 ile geçtiler.