Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Newcastle United Bahis Tahmini 13.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Brighton ile Newcastle United’ın karşı karşıya geleceği mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Brighton Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Brighton kazanır 2.52, beraberlik 3.35, Newcastle United kazanır ise 2.98 olarak açıklanmış.

Trossard Önderliğinde Galibiyet Geldi

Brighton, geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet elde etti. Premier Lig’in ilk haftasında Old Trafford’da Manchester United’a konuk olan Brighton, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Premier Lig’e sürpriz bir 3 puan ile başlayan Brighton’dan moraller yerinde. Pascal Gross’un 2 golüyle kazanan Graham Potter’ın ekibi, bu hafta Newcastle United karşısında da galibiyet arayacak. Maç öncesinde Brighton’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Newcastle United Evinde Kazandı

Newcastle United, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Premier Lig’in ilk haftasında Nottingham Forest ile karşılaşan Eddie Howe’un öğrencileri, ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’e 3 puan ile başlayan Newcsatle United’da moraller yerinde. Bu hafta ise AMEX’de Brighton’ın konuğu olacaklar. Newcsatle United, Brighton ile oynadığı son 10 Premier Lig maçında sade 1 kez kazanabildi. Maç öncesinde Newcastle United’da Federico Fernandez ve Jonjo Shelvey sakat olan isimler.

Brighton – West Ham Maç Bilgileri

Brighton – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Federico Fernandez ve Jonjo Shelvey sakat olan isimler.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Neal Maupay

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

İddaa Tahmini

İki takımda ligin ilk haftasını galibiyet ile geçti. 2’şer gollü galibiyetler alarak sezona 3 puan ile başladılar. Moralli iki takımın maçında bol gol izleriz. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Brighton ile Newcastle United, puanları paylaştılar.