Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Manchester United İddaa Tahmini 13.08.2022

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün son maçı. Brentford evinde, Manchester United karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 19.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Brentford ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Brentford galibiyetinin 3.70, beraberlik tercihinin 3.65, Manchester United galibiyetinin ise 2.05 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brentford’dan Geri Dönüş

Brentford, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Premier Lig’in ilk haftasında King Power’da Leicester City’e konuk olan Brentford, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile dönen Thomas Frank’ın ekibi, iyi bir direnç gösterdi ve sezona moralli başladı. Bu hafta ise iç sahada Manchester United ile karşı karşıya gelecekler. Premier Lig’de geçen sezon Manchester United ile 2 kez karşı karşıya gelen Brentford, rakibine 2 maçta mağlup olmuştu. Bu hafta Brentford’da Sergi Canos, Ethan Pinnopck ve Kristoffer Ajer’ın sakatlıkları bulunuyor.

Manchester United Telafi Peşinde

Manchester United’da moraller bozuk. Premier Lig’in ilk haftasında Old Trafford’da Brighton’ı konuk eden ve kazanması beklenen Manchester United, rakibine 2-1 mağlup oldu. Sezona mağlubiyet ile başlayan Kırmızı Şeytanlar, yeni hocası Erik ten Hag yönetiminde çıktığı ilk maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de bu hafta ise Brentford deplasmanına konuk olacaklar. Kazanmaya ihtiyacı olan Manchester United’da Anthony Martial’ın sakatlığı devam ediyor.

Brentford – Manchester United Maç Bilgileri

Brentford – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Sergi Canos, Ethan Pinnopck ve Kristoffer Ajer’ın sakatlıkları bulunuyor. Manchester United’da Anthony Martial’ın sakatlığı devam ediyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Raphael Varane, Hary Maguire, Alex Telles, Scott McTominay, Fred, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Manchester United’dan bu hafta galibiyet beklentim var. Geçen hafta Old Trafford’da Brighton’a 2-1 kaybettiler ve bu hafta telafi etmelerini bekliyorum. Brentford deplasmanında Manchester United, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.76

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford, tarihi bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Manchester United’ı 4-0 ile geçtiler.