Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Torino Bahis Tahmini 13.08.2022

13 Ağustos Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi fikstüründe bizleri bekleyen mücadelede, Monza ile Torino karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz.

Bets10, Monza galibiyetine 2.60, beraberliğe 330, Torino galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Monza Serie A Ligi’ne Hazır

Monza, İtalya Serie A Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala, transfer döneminin yıldızları arasında yer aldı. Ligin yeni temsilcisi Serie B Ligi’nde elde ettiği Play Off şansını çok iyi değerlendirdi ve ligin yeni temsilcileri arasına adını yazdırdı. Giovanni Stroppa önderliğinde yoluna devam eden Monza, şu ana kadar Andrea Karboni, Di Gregorio, Leonardo Mancuso, Pedro Pereira, Valentin Antov, Warren Bondo, Andrea Ranocchia, Caprari, Crango, Matteo Pesina, Batella, Colpani, Ranokya, Stefano Sensi gibi birbirinden önemli isimleri kadrosuna kattı. Ev sahibinin oyun planını oturtması zaman alacak olsa da, Monza kümede kalmaktan daha fazlasını istediğini kısa süre içerisinde bizlere gösterdi. Ev sahibi transferlerin meyvelerini ilk haftadan toplamak istiyor. Ev sahibini bu sezon sürpriz performanslarla izleyeceğimizi düşünüyorum.

Torino Yeni Transferleriyle Kazandı

Torino’da yeni sezon galibiyetle başladı. İtalya Kupası 1. Tur kapsamında Palermo’yu iç sahada 3-0’lık net bir skorla geçmeyi başaran Ivan Juric’in öğrencileri, yeni transferlerle iyi bir başlangıç yaptı. Galibiyeti getiren gollerin 2’si yeni transferler Pellegri ve Radonjic’ten geldi. Emirhan İlkhan, Weidmann, Lazaro, Radonjic, Bayeye ve Pellegri’yi kadrosuna katan konu ekipte, en önemli ayrılık ise Bremer ile yaşandı ve yıldız isim Juventus ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon orta sıralardan kurtulmayı başaramayan Torino, Juric yönetiminde zaman zaman yükselişe geçmeyi başarırken, bir türlü istikrar sağlayamamıştı. Yeni transferlerle ligden daha fazlasını isteyen konuk ekip, Serie A Ligi’nin ilk haftasında Monza deplasmanına konuk olacak. Torino golcüleriyle iyi başladığı sezonda etkisini sürdürmek istiyor.

Monzza – Torino Maç Bilgileri

Monza – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Maurizio Mariani. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza takımında Jose Machin kart cezalısı. Torino cephesinde ise Alessandro Buongiorno kart cezalısı. Mergim Vojvoda ve David Zima’nın sakatlığı bulunuyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Marlon, Pablo Mari, Aanastasio, Donati, Baberis, Stefano Sensi, Ranocchia, Matteo Pessina, Caprari, Dany Mota.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Vojvoda, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Singo, Nemanja Radonjić, Samuele Ricci, Karol Linetty, Antonio Sanabria, Marko Pjaca.

İddaa Tahmini

Yeni sezona öncesi iyi transferlere imza atan Monza ve Torino, ilk maçta galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, sezon başlangıcını golle yapacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin ilk hafta mücadelesi Torino galibiyetiyle sona ererken, iki takımda skor üretmeyi başardı. Monza evinde mağlup olurken, Torino karşısında bulduğu golle bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.