LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Espanyol İddaa Tahmini 13.08.2022

İspanya La Liga’da heyecan bu hafta başlıyor. Espanyol deplasmanda, Celta Vigo’nun konuğu olacak. Mücadeleyi saat 18.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Celta Vigo Espanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Celta Vigo kazanır 1.92, beraberlik 3.75, Espanyol kazanır ise 4.00 olarak açıklanmış.

Celta Vigo 3 Puan Peşinde

Celta Vigo, bu sezon transfer döneminin hareketli takımlarından biriydi. Roma’dan Carles Perez, Porto’dan Agustin Marchesin, Barcelona’dan Oscar Mingueza, Hammarby’den Williot Svedbreg ve Heracles’den Luca dela Torre gibi önemli takviyeler yaptılar. 14 Milyon Euro’ya ise Brais Mendez’i sattıklarını belirtelim. La Liga’nın ilk haftasında Espanyol ile karşılaşacak Celta Vigo’da hedef 3 puan. Maç öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Espanyol’da Diego Martinez Dönemi

Espanyol, geçtiğimiz sezon La Liga’da kümede kalma savaşı vermişti. Vicente Moreno’nun görevden alınmasının ardından yeni sezon için takımın başına Diego Martinez’i getirdiler. Yeni hocasıyla ilk resmi maçına Celta Vigo deplasmanında çıkacak olan Espanyol’da hedef 3 puan. Transfer döneminde Eibar’dan Edu Exposito, Krasnodar’dan Tonny Vilhena, Alaves’den Joselu, Mallorcadan Brian Olivan, Monaco’dan Benjamin Lecomte ve Lommel’den Vinicius Souza kadrosunu güçlendirdiler. Espanyol’da maç öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Celta Vigo – Espanyol Maç Bilgileri

Celta Vigo – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Iago Aspas, Santi Mina

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Raul De Tomas

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Espanyol, hücum hattına Joselu’yu transfer etti. Vilhena ve Loren Moron’da takıma döndü. Hücum güçleri yüksek. Hem Celta Vigo’dan hem de Espanyol’dan gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. İki takımda skor üretti. Karşılaşma 2-2 sona erdi.