LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valladolid Villarreal Bahis Tahmini 13.08.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Villarreal deplasmanda, ligin yeni takımı Valladolid’e konuk olacak. Karşılaşma saat 20.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Valladolid ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Valladolid kazanır 3.75, beraberlik 3.75, Villarreal kazanır ise 1.98 olarak açıklanmış.

Valladolid Sürpriz Peşinde

Valladolid, geçen sezon İspanya 2. Lig’de sezonu 2. Sırada tamamlamıştı. Şampiyon Almeria ile beraber doğrudan La Liga bileti almayı başardılar. Ligin yeni takımlarından biri olan Valladolid, bu hafta Villarreal’i konuk edecek. Transfer döneminde Sporting CP’den Gonzalo Plata, Granada’dan  Monchu veSergio Escudero Birmingham’dan Ivan Sanchez, Villarreal’den Sergio Asenjo ile kadrosunu güçlendirendirdiler. La Liga’nın ilk haftasında Villarreal’i konuk edecek Valladolid’de Shon Weissman’ın sakatlığı bulunuyor.

Villarreal’de Hedef 3 Puan

Villarreal, geçen sezonun özellikle Avrupa’da dikkat çeken takımlarından biriydi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale kadar çıkan Villarreal, yarı finalde Liverpool’a elenmişti. La Liga’da ise sezonu 7. Sırada tamamladılar. Transfer döneminde Watford’dan Kiko Femenia, Levante’den Jose Luis Morales ve Lazio’dan kaleci Pepe Reina ile kadrosunu güçlendiren Villarreal, yeni sezonun ilk haftasında, ligin yeni takımı olan Valladolid’e konuk olacak. Maç öncesinde Villarreal’de Manuel Trigiueros’un sakatlığı var.

Valladolid – Villarreal Maç Bilgileri

Valladolid – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele José Zorrilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valladolid’de Shon Weissman’ın sakatlığı bulunuyor. Villarreal’de Manuel Trigiueros’un sakatlığı var.

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Juan Foyth, Samuel Chukwueze, Paco Alcacer, Danjuma Groeneveld

İddaa Tahmini

Villarreal, maçın favorisi. Valladolid, La Liga’nın bu sezon yeni takımı. Lige adapte olmaları zaman alabilir. Villarreal, Jose Zorrilla’da 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, rahat bir galibiyet aldı. Ligin yeni takımı Valladolid’i 3-0 ile geçtiler.