Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Udinese İddaa Tahmini 13.08.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde 11 yıllık şampiyonluk hasretine son veren Milan, yeni sezon açılışını Udinese karşısında yapacak. İtalya Serie A Ligi‘nin ilk hafta mücadelesi 13 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

intobet, Milan galibiyetine 1.40, beraberliğe 5.00, Udinese galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Milan 11 Yıl Sonra Şampiyon

Milan şeytanın bacağını Zlatan İbrahimovic ile kırdı. İtalya Serie A Ligi’nde 11 yıldır şampiyonluğa hasret kalan Milan, geçen sezonu İnter’in 2 puan üzerinde şampiyon tamamlarken, 11 yıl önceki şampiyonlukta kadroda bulunan İbrahimovic son şampiyonlukta da kadroda yer aldı ve 8 gol, 3 asistlik katkı verdi. Başarının mimarı Stefano Pioli, son 15 haftada takımını namağlup bir performansla zirveye taşırken, yeni sezon öncesi teknik adamında istekleri doğrultusunda yapılan transferler, Milan’ı yeniden yarışın favorileri arasına dahil etti. Kessie, Romangnoli, Castillejo ve Leo Duarte’nin gidişiyle birlikte, Charles De Ketelaere, Junior Messias, Origi, Adli ve Florenzi’yi kadrosuna katan ev sahibi, hem Şampiyonlar Ligi hem de İtalya Serie A Ligi için güçlü bir kadro kurdu. Son 2 hazırlık maçında Marsilya ve Vicenza karşısında farklı galibiyetlere imza atan ekip, 8 gol bulurken, kalesinde sadece 1 gole izin verdi.

Udinese’de Önemli Değişiklikler

Geçen sezonu İtalya Serie A Ligi’nde kümede kalma mücadelesiyle geçiren Udinese, yeni sezonda önemli değişikliklere gitti. Göreve geçen sezon ortasında gelen ve kümede kalmayı başaran Gabriele Cioffi ile yollarını ayıran konuk ekip, göreve yeni sezonda Andrea Sottil’i getirdi. Transfer döneminde Molina, Coulibaly, Lasagna ve Gasparini takımdan ayrılırken, Rodolphe Ebosse, Adam Masina, Jaka Bijol, Lovric, Pussett, Guessand, Rijad Bajić, Udogie, Nehuen Pérez ve Leonardo Buta transfer edildi. Tek önemli ayrılık savunmada yaşanırken, Molina’dan yüksek bir gelir elde eden Udinese, yeni bir kadro kurdu. Bu sezon düşme hattından uzak kalmayı hedefleyen konuk ekip, ilk haftanın en zorlu fikstürüyle karşı karşıya. Son şampiyon Milan karşısına çıkacak olan Udinese’nin, yeni bir kadro yapısıyla Milano deplasmanından galibiyet çıkarması zor olacaktır.

Milan – Udinese Maç Bilgileri

Milan – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Livio Marinelli. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Sandro Tonali sakat. Udinese cephesinde ise Tolgay Arslan’ın sakatlığı bulunuyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Gabbia, Kalulu, Saelemaekers, Brahim Diaz, Krunic, Ismael Bennacer, Rafael Leao, Zlatan Ibrahimovic.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Daniele Padelli, Perez, Samir, Zeegelaar, Udogie, Soppy, Victor Makengo, Samardzic, Walace, Ignacio Pussetto, Pussetto.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu olarak yeni sezon taraftarı önünde açacak olan Milan, yeni transferleriyle sezona iyi bir giriş yapacak ve ilk maçtan rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.87

intobet Oranı: H1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Son şampiyon 4 golle galip gelirken, Udinese’ye deplasmanda 2 gol şansı tanıdı. Ev sahibi aldığı farklı galibiyetle ilk haftada bizleri yanıltmadı.