Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce İnter İddaa Tahmini 13.08.2022

İddaa fikstüründe 13 Ağustos Cumartesi günü yer alan İtalya Serie A Ligi ilk hafta mücadelesinde, Lecce ile İnter karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 21:45.

intobet, Lecce galibiyetine 11.00, beraberliğe 5.50, İnter galibiyetine ise 1.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.37 oran kazandırıyor.

Lecce Serie A Ligi’ne Odaklı

Lecce’de hasret sona erdi. İtalya Serie A Ligi’ne geri dönmeyi başaran ev sahibi, tam 10 yıl aranın ardından yeniden Serie A Ligi için mücadele edecek. Ev sahibi İtalya Serie B Ligi’ni geçen sezon Marco Baroni önderliğinde şampiyon tamamladı. Yeni sezon öncesi Ragusa, Plizzari, Aencio, Simic, Farago ve Dermaku takviyeleriyle kadrosunu güçlendirmeye çalışan ev sahibi, geçen sezonki başarılı kadrosunu büyük ölçüde korumayı başarsa da, mevcut kadro Serie A Ligi’nde aynı başarıyı göstermekten uzak kalabilir. Sezonun ilk maçına İtalya Kupası 1. Tur kapsamında çıkan Lecce, sahasında Serie B Ligi takımlarından Cittadella’ya 3-2 kaybetti ve erken bir vedayla rotasını tamamen lige çevirdi.

İnter’den İyi Transferler

İnter cephesinde kaçan şampiyonluk moralleri bozsa da, konuk ekip yeniden gözünü İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna dikti ve kadrosunu güçlendirdi. İtalya Serie A Ligi’dne sezona son şampiyon olarak merhaba diyen İnter, Conte’nin yerine göreve Simone Inzaghi’yi getirirken, son haftaya kadar yarışın içerisinde yer alan ekip, kupayı 2 puanla İnter’e kaptırdı. Fırsatları değerlendiremeyen konuk ekip, rakibinden çok daha fazla şampiyonluk şansı yakalasa da, iyi performansının sonunu getiremedi. Yeni sezonda Romelu Lukaku , Henrikh Mkhitaryan, Bellanova, Correa ve Dimarco takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren İnter, özellikle Lukaku’nun geri dönüşüyle birlikte, yeni sezonun en güçlü hücum hatlarından birine sahip hale geldi.

Lecce – İnter Maç Bilgileri

Lecce – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Alessandro Prontera. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Kristijan Bistrovic, Dermaku, Alessandro Tuia, Rob Nizet, Valentin Gendrey, Hjulmand, Olivieri, Espeto, Gariulo, Delgado.

İnter’in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Denzel Dumfries, Bastoni, Milan Skriniar, Federico, Dimarco, Marcelo Brozovic, Nicolo Barealla, Romelu Lukaku, Henrikh Mkhitaryan, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

Hücum hattında çok güçlenen İnter, geçen sezon kaçan şampiyonluğun ardından, yeniden Serie A Ligi şampiyonluğunu hedefliyor. İnter’in sezona iyi bir başlangıç yaparak, Lecce deplasmanından farklı galibiyetle döneceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.61

intobet Oranı: H2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter ilk hafta galibiyet adına zorlandı. Konuk ekip Lecce deplasmanında son dakika golüyle galip geldi. İnter farklı galibiyet için ilk hafta yetersiz kaldı.