Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hertha Berlin Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 13.08.2022

beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından 13 Ağustos Cumartesi günü naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hertha Berlin ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 16:30.

Hovarda, Hertha Berlin galibiyetine 2.99, beraberliğe 3.58, Frankfurt galibiyetine ise 2.34 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Hertha Berlin Derbiyi Kaybetti

Hertha Berlin zor günler geçirmeye yeni sezonda devam ediyor. Geçen sezon Play Out sayesinde ligde kalmayı başaran ev sahibi, yeni sezonda teknik adam değişikliğine giderek göreve Sandro Schwarz’ı getirdi. Transfer döneminde ise Wilfried Kanga, Chidera Ejuke, Ivan Sunjic, Jessic Ngankam, Uremovic ve Jonjoe Kenny ‘i kadrosuna katan ev sahibi, yeni sezona umutlu başlasa da, ilk maçta mağlubiyetten kurtulamadı. Union Berlin deplasmanında Berlin derbisine çıkan Hertha Berlin, 3-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. İlk 55 dakikada 3-0 geriye düşen ve bu sürede rakip kaleye dahi gitmekte zorlanan ev sahibi, farkın 3’e çıkmasıyla birlikte rakip kalede etkili olmayı başarabildi ve farkı 2’ye indirdi. İsimler yeni sezonda değişse de, kötü gidişat değişmedi.

Frankfurt Galibiyet Peşinde

UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Frankfurt, yeni sezonda henüz galibiyetle tanışmadı. Almanya Bundesliga’nın ilk haftası evinde son şampiyon Bayern Münih’i konuk eden Oliver Glasner’in öğrencileri, 6-1’lik hezimetle yeni sezona merhaba derken, geçtiğimiz hafta ise UEFA Süper Kupa finalinde Real Madrid’e 2-0 kaybetti. Hem savunma hem de hücum hattı geçen sezonki başarısından çok uzakta. Frankfurt önemli transfer hamlelerine rağmen yeni sezona kabus gibi bir başlangıç yaptı. Kadro kalitesini sahaya yansıtmakta zorlanan konuk ekip, Hertha Berlin deplasmanında 3 puan arayacak. Frankfurt tüm mağlubiyetlerine rağmen, deplasmanda favori taraf.

Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olympia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin takımında Kelian Nsona sakat. Eintracht Frankfurt cephesinde ise Aurelio Buta ve Jerome Onguene’nin sakatlığı bulunuyor.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Rune Jarstein, Peter Pekarik, Omar Alderete, Mittelstadt, Ivan Sunjic, Suat Serdar, Klünter, Ekkelenkamp, Maolida, Davie Selke, Marco Richter.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Timothy Chandler, Obite Evan N’Dicka, Luas Melo, Sebastian Rode, Jens Hauge, Daichi Kamada, Jesper Lindstom, Ansgar Knauff, Filip Kostic, Santos Borre.

İddaa Tahmini

Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan Frankfurt, Süper Kupa mağlubiyetinin ardından Almanya Bundesliga’da ilk galibiyetini Hertha Berlin’e karşı almayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.06

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.34

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Suat Serdar ve Daichi Kamada’nn golleri mücadelede skor belirlerken, iki takımda haftayı 1’er puanla kapattı ve birbirlerine üstünlük kuramadı.