Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Schalke 04 Mönchengladbach Bahis Tahmini 13.08.2022

13 Ağustos Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Schalke 04 ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2.

Rexbet, Schalke 04 galibiyetine 3.11, beraberliğe 3.76, Mönchengladbach galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.48, KGYOK 2.60 oran kazandırıyor.

Schalke 04 Mağlubiyetle Döndü

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Schalke 04, lige geri dönmesiyle birlikte kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başlarken, transfer döneminde Thomas Ouwejan, Rodrigo Zalazar, Sebastian Polter, Tobias Mohr, Florent Mollet ve Alex Kral gibi tecrübeli isimleri kadrosuna kazandırdı. Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında Köln deplasmanına konuk olan Frank Kramer’in öğrencileri, Zalazar Martinez ile 10. Dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, Drexler dakikalar 35’i gösterdiğinde kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarıyı önde kapatan ev sahibi, ikinci yarıda 10 kişiyle rakibine karşı koyamadı. İlk yarıda oyuna hakim olan Schalke 04, ikinci yarıda ise skoru korumaya çalışsa da, mağlubiyetten kurtulamadı. İlk maçtan istediğini alamasalar da, sergilenen futbol gelecek haftalar için umut verdi.

Mönchengladach Galibiyetlerle Başladı

Almanya Bundesliga’da yeni sezonun ilk haftası evinde Hoffenheim’ı konuk eden Mönchengladach, maça istediği gibi bir başlangıç yapamasa da, ikinci yarıda oyundaki etkisini arttırmayı başardı. Konuk ekip devre arasına 1-0 geride girerken, rakibin 10 kişi kalmasıyla birlikte büyük fırsatlar yakalayan Gladbach, fırsatları çok iyi değerlendirdi. Bensebaini, Thuram ve Elvedi’nin golleriyle geri dönmeyi başaran konuk ekip, Daniel Farke önderliğinde 2’de 2 yapmayı başardı. Almanya DFB Kupası’nda 1. Tur maçını Oberachern karşısında 9-1’lik skorla kazanan Mönchengladbach, teknik adam değişikliğiyle birlikte hücum hattında şu ana kadar çok iyi bir performans sergiledi. Savunmadaki hatalarını golcüleriyle telafi etmeyi başaran konuk ekip, Schalke 04 deplasmanında galibiyetlerine devam etmek için mücadele edecek.

Schalke 04 – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Schalke 04 – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veltins-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke 04 takımında Dominick Drexler kart cezalısı. Mönchengladbach cephesinde ise Lars Stindl’in sakatlığı bulunuyor.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Thomas Ouwejan, Yoshida, Brunner, Alex Kral, Kaminski, Krauss, Zalazar Martinez, Florian Flick, Mohr, Sebastian Polter.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Lainer, Ko Itakura, Netz, Friedrich, Jantschke, Neuhaus, Christoph Kramer, Hannes Wolf, Alassane Plea, Jonas Hofmann.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda çıktığı 2 maçtan farklı galibiyetlerle ayrılmayı başaran Mönchengladbach, yeni hocası Farke önderliğinde güven verdi. Gladbach, ligin yeni temsilcisi Schalke 04 karşısında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.94

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakalamayı başaran Mönchengladbach, galibiyeti yediği son dakika golüyle kaçırdı ve Schalke 04 karşısında aldığı 1 puanla bu hafta bizleri yanılttı.