Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Wolfsburg İddaa Tahmini 14.08.2022

Almanya Bundesliga sahnesine 2. hafta heyecanı 14 Ağustos Pazar günü sona eriyor. Günün son maçında Bayern Münih evinde Wolfsburg‘u konuk edecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 18:30.

Best10, Bayern Münih galibiyetine 1.13, beraberliğe 9.04, Wolfsburg galibiyetine ise 21.23 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Bayern Münih’ten Harika Galibiyetler

Almanya Bundesliga’nın son şampiyonu, yeni sezonda unvanına yakışan bir başlangıç yaptı. Julian Nagelsmann ve öğrencileri, Almanya Süper Kupa finalinde Leipzig’i tam 5-3’lük skorla mağlup ederek, şampiyonluk kupasını kaldırırken, Almanya Bundesliga’da ise sezona 6-1’lik Frankfurt galibiyetiyle başladı. İlk 2 maçta sergilediği futbolla tam not alan Bayern Münih cephesinde, takıma yeni katılan Mane 2 maçta da skor katkısı vermeyi başardı ve Lewandowski’nin ayrılığının ardından, ev sahibinin gol yollarındaki yeni yıldızı oldu. Frankfurt karşısında tam 6 gol bulan Bayern Münih, attığı gol kadar girdiği net pozisyondan yararlanamadı. İlk haftaya tam anlamıyla damga vuran Bayern Münih, yeni sezonda da ligin en güven veren takımı olmayı başardı. Ev sahibi Nagelsmann önderliğinde yoluna güçlenerek devam ediyor.

Wolfsburg Beraberlikle Yetindi

Kağıt üzerinde Almanya Bundesliga’da ilk haftanın en kolay fikstürlerinden birine sahip olarak gösterilen Wolfsburg, ligin yeni temsilcisi Werder Bremen karşısında mağlubiyetten zor kurtuldu. Maça daha iyi başlayan taraf Wolfsburg olurken, Nmecha ile 1-0 öne geçmeyi başaran konuk ekip, üstünlüğünü sadece 10 dakika koruyabildi. Savunmada önemli hatalara imza atan Wolfsburg, gol yollarında etkili olmayı başarsa da, galibiyet için yeterli olamadı. Sezon başında göreve Niko Kovac’ı getiren konuk ekip, yeni teknik adamından henüz istediği alamdı. Geçen sezon zor günler geçiren Wolfsburg cephesinde, hatalar kaldığı yerden devam ediyor.

Bayern Münih – Wolfsburg Maç Bilgileri

Bayern Münih – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Kingsley Coman kart cezalısı. Eric Choupo-Moting ve Leon Goretzka sakat. Wolfsburg cephesinde ise Jonas Wind ve Yannick Gerhardt’ın sakatlığı bulunuyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Benjamin Pavard, Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Thomas Müller, Mane.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Marin Pongracic, Roussillon, Bornauw, Baku, Lacroix, Gerhardt, Max Kruse, Steffen, Mattias Svanberg, Lukas Nmecha.

İddaa Tahmini

İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği mücadelede, taraflar iyi hücum hattıyla yeni sezonda dikkat çekiyor. Mücadelede tarafların karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’da sezonun en iyi açılışını yapan Bayern Münih, bu hafta evinde Jamal Musiala ve Thomas Muller’in golleriyle kazandı. Ev sahibi harika performansını tam gaz sürdürüyor.