Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Union Berlin Bahis Tahmini 14.08.2022

14 Ağustos Pazar günü Almanya Bundesliga fikstüründe yer alan mücadelede, Mainz 05 evinde Union Berlin‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 16:30’da start alacak zorlu mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Opel Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Mainz 05 kazanır seçeneğine 2.25, beraberliğe 3.30, Union Berlin kazanır seçeneğine ise 3.40 oran belirlemiş durumda.

Mainz 05 Deplasmanda Kazandı

Yeni sezon öncesi Luca Kilian, Moussa Niakhaté ve St. Juste gibi 3 önemli savunmacısını kaybeden Mainz 05, Aymen Barok, Danny Da Costa, Fulgini, Leitsch, Ingvarsen, Burgzorg ve Dominik Kohr transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Geçen sezonu Avrupa yarışında geçiren Mainz 05, ana hedefine ulaşmayı başaramasa da, iyi bir mücadele sergilemişti. Bo Svensonn önderliğinde yoluna devam eden ev sahibi, Bundesliga’da yeni sezonun ilk haftası Bochum deplasmanına konuk olurken, Karim Onisiwo’nun golleriyle 2-1’lik galibiyete uzandı. Ev sahibi Bo Svensonn yönetiminde ligdeki etkisini sürdürüyor.

Union Berlin İç Sahada Kazandı

Geçen sezonu Almanya Bundesliga’da 5. olarak kapatan Union Berlin, tam bir istikrar abidesi haline geldi. Urs Fischer ve öğrencileri, lige dönmesiyle birlikte üst sıraların iddialı takımları arasına dadını yazdırdı. Yeni sezonda da etkisini sürdüren Union Berlin, ilk hafta evinde konuk ettiği Hertha Berlin’i 3-1 mağlup etmeyi başardı. Güçlenen kadrosuyla ilk maçta galibiyet hedefine ulaşmayı başaran konuk ekip, rüştünü ilk haftadan ispatladı diyebiliriz. Transfer döneminde Skarke, Pantovic, Seguin, Jordan Siebatcheu, Morten Thorsby, Jamie Leweling, Leite, Doekhi, Haberer’i kadrosuna katan Union Berlin, geçen sezona göre çok daha iyi bir kadroyla Bundesliga serüvenine devam ediyor.

Mainz 05 – Union Berlin Maç Bilgileri

Mainz 05 – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 takımında Jonathan Burkardt ve Danny Da Costa sakat. Union Berlin cephesinde ise Fabio Schneider ve Timo Baumgartl’ın sakatlığı bulunuyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Maxim Leitsch, Silvan Widmer, Bell, Angelo Fulgini, Ben Bobzien, Martin, Barreiro, Papela, Seon Lee, Marcus Ingvartsen.

Union Berlin’nin 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Lennart Grill, Trimmel, Giesselmann, Andras Schafer, Paul Jaeckel, Niko Gießelmann, Levin Öztunalı, Sheraldo Becker, Grischa Prömel, Haraguchi, Jordan Siebatcheu.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımında skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum. Sezona galibiyetle başlayan Mainz ve Union Berlin, ilk haftadaki hücum performanslarıyla güven verdi.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakik a sonunda eşitlik bozulmadı ve Mainz 05 ile Union Berlin beraberliğe razı geldi İki takımda skor üretmekte zorlanırken, 1’er puana razı geldi.